Xρύσα Ρώπα : ” Φλερτάρω με την κατάθλιψη , δεν είχα πολύ εύκολα και χαρούμενα χρόνια ”

Αυτή τη Κυριακή η Χρύσα Ρώπα θα βρεθεί στο Τετ- α – Τετ με το Τάσος Τρύφωνος και στο trailer έλεγε

«Φλερτάρω με την κατάθλιψη. Γενικώς δεν είχα πολύ εύκολα και χαρούμενα χρόνια, δεν έπαιξα. Δεν με κράτησαν αυτοί που με γέννησαν» αναφέρει η Χρύσα Ρώπα.

«Είχα κακοποιηθεί σε πολλούς τομείς της ζωής μου ψυχολογικά και λεκτικά και δεν το παραδεχόμουν. Δεν τον καταλαβαίνεις τον χειριστικό άνθρωπο» προσθέτει σε άλλο σημείο της συνέντευξής της.

Ακόμη, η Χρύσα Ρώπα εξηγεί γιατί δεν ήθελε να παντρευτεί και πώς ο γάμος της έγινε λόγω συγκεκριμένων συνθηκών.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ