Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας : ” Nτροπή και αίσχος ! Δημιουργείτε εντυπώσεις ακόμα και με θέματα υγείας ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας είχε ένα απίστευτο ξέσπασμα σχετικά με την απουσία της Μαρίας Κορινθίου εξαιτίας της υγείας της αλλά και τους παραπλανητικούς τίτλους που γράφτηκαν .Πιο συγκεκριμένα αρχικά είπε

 “Λείπει η Μαρία η οποία χθες έκανε μία εγχείρηση. Μίλησα χθες το απόγευμα μαζί της, είναι όλα καλά” σημείωσε αρχικά.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας συμπλήρωσε: “Να πω ότι είναι λίγο ντροπή και πρέπει να το κοιτάξουν και να το προσέξουν όλοι αυτό το πράγμα. Δεν μπορεί η γυναίκα χθες να τελειώνει η εκπομπή και να λέει “θα λείψω κάποιες ημέρες για να κάνω εγχείρηση” και οι τίτλοι σε κάποιο site που είδα -ντροπή και αίσχος- να είναι “Βόμβα! Φεύγει από το “Πρωινό” η Μαρία Κορινθίου”, όταν η γυναίκα λέει “φεύγω για να κάνω εγχείρηση”! Δεν μπορείτε να δημιουργείτε εντυπώσεις ακόμα και με σοβαρά θέματα υγείας. Έλεος πια! Περαστικά της, είναι καλά νομίζω τη Δευτέρα θα είναι μαζί μας”.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ