Ξεπερνά κάθε φαντασία η Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Πόζαρε ολόγυμνη στην μπανιέρα του σπιτιού της !!!

Στα καλύτερά της βρίσκεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου την τελευταία περίοδο καθώς μετά από την είδηση πως ο πρώην σύντροφός της, Snik είναι και πάλι ερωτευμένος μιας και δεν διστάζει να το δείχνει (δείτε εδώ την κούκλα σύντροφό του), σειρά είχε και το γνωστό μοντέλο να βρει και πάλι τον έρωτα.

Συγκεκριμένα, οι φήμες που την ήθελαν και πάλι ερωτευμένη επιβεβαιώθηκαν καθώς η ίδια και ο Γιάννης Καραβασάνης, με τον οποίο ήταν παντρεμένη και παλαιότερα είναι και πάλι μαζί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ καθώς τα “καυτά” τους στιγμιότυπα τα λένε όλα.Από την άλλη, το γνωστό μοντέλο είναι αρκετά ενεργό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου δημοσιεύσει διάφορες φωτογραφίες είτε από τις επαγγελματικές της φωτογραφίσεις είτε από την καθημερινότητά της. Έτσι, αυτή τη φορά προκάλεσε “σεισμό” καθώς δημοσίευσε φωτογραφία από την μπανιέρα του μπάνιου της όπου πόζαρε ολόγυμνη.

https://www.instagram.com/p/CglxkIdM28O/?utm_source=ig_web_copy_link

Πηγή : youweekly.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ