Ξεπέρασε τον Ανδρέα Παπανδρέου η Δήμητρα Λιάνη: «Ζω με έναν πολύ κάλο μου φίλο που είναι…» !!!

Η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για την συνάντηση και τον γάμο με τον Ανδρέα Παπανδρέου και τη ζωή της σήμερα. Παράλληλα, δείτε ποιος ήταν ο πρώτος της σύζυγος.«Δεν με πληγώνουν πλέον πράγματα που γράφονται για μένα. Είμαι πιο ψύχραιμη και μπορώ να τα διυλίσω καλύτερα. Ήμουν αεροσυνοδός 12 χρόνια. Πέρασα πολύ ωραία χρόνια στην Ολυμπιακή και εκεί γνώρισα τον Ανδρέα Παπανδρέου. Δεν βρέθηκε άλλος έρωτας για μένα μετά τον Ανδρέα.

Προσπάθησα να ξαναφτιάξω την ζωή μου άλλα ένας είναι ο Ανδρέας. Δεν μου λείπει ένας Ανδρέας, γιατί είμαι τόσο πλήρης από αγάπη που είμαι καλυμμένη. Είχα πει αυθόρμητα ότι έκλεισα σαν γυναίκα» είπε αρχικά.

«Μέχρι και τώρα θα έλεγα στον Ανδρέα ότι τον αγαπώ ακόμα και δεν πρόκειται να τον ξεχάσω ποτέ. Νιώθω μοναξιά, άλλα προσπαθώ να καλύψω το κενό μου με καλούς φίλους, διάβασμα και τα σκυλάκια μου. Δεν είμαι απόμαχη. Ο Ανδρέας πάντα μου έλεγε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα με δεχθεί ποτέ. Αργότερα έγινε «αποπαπανδρεοποίηση» του κόμματος. Στο μέλλον μπορεί να πολιτευτώ», τόνισε στη συνέχεια.

Για τις φιλίες και τα άτομα που πρόδωσαν την εμπιστοσύνη της, η κ. Λιάνη επεσήμανε πως, «το λάθος μου ήταν ότι έδειχνα εμπιστοσύνη με παιδική αφέλεια σε άτομα και προδόθηκα. Η φίλια είναι δύσκολη άλλα όταν υπάρχει, είναι πραγματικό οχυρό».

Πηγή athensmagazine.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ