Xείμαρρος ο Δημήτρης Μακαλιάς : ” Aυτοί οι άνθρωποι ήταν κακοποιητικοί , δεν είναι κάτι που μπορώ να ξεχάσω ”

Στο Πάμε Δανάη βρέθηκε χθες ο Δημήτρης Μακαλιάς και αναφέρθηκε στο I love Σου Κου και είπε “Έχω βάλει ανθρώπους ψηλά γιατί θέλω να τους δω να πέφτουν”.

Ειδικότερα, o Δημήτρης Μακαλιάς δήλωσε: “Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά που το ξαναβλέπω το απόσπασμα. Όλο αυτό που συζητήσαμε με τον Γρηγόρη ήταν το ανθρώπινο επίπεδο. Δεν έχει να κάνει με το αν σε απολύει κάποιος ή αν δεν συνεχίζει μία συνεργασία, τελειώνει μια εκπομπή, πας παρακάτω. Έχει να κάνει μόνο με το πώς συμπεριφέρονται οι άνθρωποι προσωπικά. Αυτοί οι χειρισμοί και αυτοί οι άνθρωποι που κατ’ εμέ “ήταν κακοποιητικοί”, δεν είναι κάτι που μπορώ να ξεχάσω. Όταν βιώνεις μία τέτοια εμπειρία, λες ότι όντως αυτούς τους ανθρώπους τους θυμάμαι και τους έχω ψηλά για να προσέχω, για να προσέχω τις επόμενες συνεργασίες μου. Τώρα, στο πλαίσιο της πλάκας μου είπε ο Λάμπρος Φισφής “Πολύ ψηλά τους έχεις, δεν ήθελες να τους βάλεις σε ένα υπόγειο;”. Στο πλαίσιο της πλάκας του απάντησα “Τους έχω ψηλά για να τους δω να πέφτουν”. Η αλήθεια είναι ότι είναι ανθρώπινο να πεις ότι δεν είναι οκ όταν κάποιος σε πληγώνει συναισθηματικά“.

Σε άλλο σημείο, ο Δημήτρης Μακαλιάς τόνισε: “Η σχέση με το κανάλι ήταν πάντα άριστη και παρέμεινε άριστη. Το ότι με κάποιους ανθρώπους δεν ταιριάζεις ή ο τρόπος που σε διαχειρίζονται δεν είναι σωστός, δεν πάει να πει ότι το υπόλοιπο κανάλι… Κάποια στιγμή θα πούμε και ονόματα!“.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ