Βίκυ Καγιά – Ηλιάνα Παπαγεωργίου : Έτσι ξεκίνησε η κόντρα τους !!!

Όπως είδαμε χθες στην εκπομπή Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή η Βίκυ Καγιά αλλά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκαναν δηλώσεις στη κάμερα της εκπομπής και μίλησαν για τη κόντρα που έχουν μεταξύ τους . Η Τίνα Μεσσαροπούλου λοιπόν η οποία βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής μόλις τελείωσαν τα αποσπάσματα αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο ξεκίνησε η κόντρα τους και είναι ο εξής
«Αυτό που τότε είχε δημιουργήσει την παγωμάρα και την ψυχρασία στην σχέση τους, είναι ένα συμβόλαιο με μία μεγάλη εταιρεία καλλυντικών, που από τα χέρια της Βίκυς Καγιά πέρασε ξαφνικά στα χέρια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Μάλιστα αυτό έγινε χωρίς να το γνωρίζει η Καγιά. Η Βίκυ Καγιά ενημερώθηκε από την εταιρεία λίγο πριν γίνει η καμπάνια. Αυτό την είχε ενοχλήσει γιατί κανείς δεν την είχε ενημερώσει, ούτε καν η Ηλιάνα»

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ