«Βέλη» Κάτιας Ζυγούλη για τον Σάκη Ρουβά: «Δεν ήμουν ποτέ Ρουβίτσα, αλλά…» !!!

Αποκαλυπτική ήταν η Κάτια Ζυγούλη σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν δύο χρόνια στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» όπου είχε βρεθεί καλεσμένη.

Η ίδια μίλησε για την γνωριμία της με τον Σάκη Ρουβά, ότι δεν ήταν “Ρουβίτσα” αλλά εκμυστηρεύτηκε κιόλας και το αγαπημένο της τραγούδι από όσα έχει ερμηνεύσει. Φυσικά, δεν δίστασε να αποκαλύψει και το τραγούδι που της αφιέρωσε ο ίδιος για να την κατακτήσει.

Η Κάτια Ζυγούλη δήλωσε:

«Η γνωριμία έγινε σε ένα event, γινόταν μια μεγάλη βράβευση. Τον ήξερα αλλά δεν ήμουν μεγάλη φαν, απλά τον θεωρούσα νόστιμο αγόρι, τον έβρισκα πολύ όμορφο. Δεν ήμουν Ρουβίτσα, δεν άκουγα καθόλου τα κομμάτια του. Συναντηθήκαμε σε αυτή την εκδήλωση, μετά με πήρε τηλέφωνο. Στην αρχή δεν πίστευα ότι ήταν αυτός, νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα οι φίλοι μου. Είναι πολύ ρομαντικός, μου κόβει λουλούδια και μου τα φέρνει κάθε μέρα»

Το αγαπημένο μου τραγούδι του είναι από έναν πάρα πολύ παλιό δίσκο, δεν είναι γνωστό, λέγεται «Ότι κράτησα», μπορεί να μην το έχετε ακούσει και ποτέ, είναι μωρό ακόμα η φωνούλα του είναι πολύ παιδική. Μου έχει αφιερώσει τραγούδι όταν προσπαθούσε να με ψήσει το «Κάποτε θα μαστε μαζί να το θυμάσαι»

Πηγή athensmagazine.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ