Βέφα Αλεξιάδου : Η απάντηση για την Ελένη Μενεγάκη – ” Δεν περάσαμε καμία κρίση ” !!!

Όπως είδαμε χθες η Βέφα Αλεξιάδου μίλησε στο Πρωινό μας και αναφέρθηκε στο βιβλίο της αλλά και ξεκαθάρισε τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

«Το βιβλίο αυτό είναι η βιογραφία μου. Η ζωή μου ήταν με πολλές δυσκολίες στην αρχή όταν ξεκίνησα και δυστυχώς στα τελευταία χρόνια η ζωή μου επεφύλασσε πίκρα. Εννοώ για τις απώλειες των παιδιών μου. Άλλη πίκρα δεν ένιωσα στη ζωή μου. Πέρασα πολύ ωραία. Έβγαλα χρήματα από τα κανάλια που δούλεψα, αλλά από τον ΑΝΤ1 δεν πληρώθηκα 13 χρόνια. Όμως στον ΑΝΤ1 χρωστάω την καριέρα μου», εξομολογήθηκε αρχικά.

Όσο για την Ελένη Μενεγάκη, η ίδια τόνισε πως «δεν περάσαμε καμία κρίση. Στενοχωριόμουν πολύ, όταν οι δημοσιογράφοι μου έλεγαν “γιατί τσακώθηκες με την Ελένη;”. Δεν μάλωσα με την Ελένη ποτέ, γιατί να μαλώσω; Αν αποφάσιζα να κάνω μία τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση, την Ελένη Μενεγάκη θα επέλεγα. Έζησα 8 χρόνια μαζί της».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ