Βατίδου για Κούγια : ” Eίναι δυνατόν μετά από δεκαεπτά χρόνια που έχουμε χωρίσει να πάρω την άδειά του για να…” !!!

Όπως είδαμε εκτός εκλογών βρέθηκε το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου και η Εύη Βατίδου που ήταν να είναι υποψήφια μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν και αναφέρθηκε στην απόφαση της να ασχοληθεί με την πολιτική .Δείτε τι είπε και παρακάτω :

Πώς αποφάσισες να θέσεις υποψηφιότητα µε το κόμμα «Πατρίδα» της Αφροδίτης Λατινοπούλου;

Την κυρία Λατινοπούλου την γνώρισα στη Θεσσαλονίκη πριν από δύο µήνες περίπου, που είχα πάει για μια δουλειά. Συναντηθήκαμε στην Αθήνα, µου έκανε επίσημη, τιμητική πρόταση για τη Β’ Αθηνών και το σκέφτηκα. Συζητήσαμε μαζί κάποιες ώρες και έπειτα από λίγες ημέρες της είπα το «ναι».

Ο Άρειος Πάγος ωστόσο άφησε εκτός εκλογών το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου, οπότε αλλάζουν όλα σχετικά με την απόφασή σου να ασχοληθείς με την πολιτική; Υπήρξε ένα πρόβλημα με το όνομα του κόμματος καθώς υποστήριξε ο Άρειος Πάγος ότι συσχετίζεται με ένα άλλο κόμμα. Σεβόμαστε την απόφαση αυτή αλλά δεν θεωρούμε ότι είναι και η σωστή για εμάς. Από εδώ και στο εξής θα αλλάξουμε το όνομα του κόμματος και θα συνεχίσουμε με νέα ονομασία. Με την προοπτική βέβαια ότι θα γίνουν οι επαναληπτικές εκλογές. Να σου πω βέβαια ότι εγώ κοιτάζω και το μέλλον και τώρα να μην γίνει θα ετοιμαστούμε για την επόμενη τετραετία.

Πολλοί μπορεί να πουν «τι δουλειά έχει η Βατίδου στη Βουλή», επειδή προέρχεσαι από την χώρο του μόντελινγκ. Τι απαντάς σε αυτό;

Υπάρχει αυτή τη στιγμή βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας που ήταν πρώην μοντέλο και αναφέρομαι στη Νόνη Δούνια. Επίσης πριν από χρόνια είχε υπάρξει υπουργός πολιτισμού η Έλενα Κουντουρά που ήταν επίσης ένα διακεκριμένο μοντέλο. Όλοι έχουν δικαίωμα να ασχοληθούν με την πολιτική και να προσφέρουν.

Με τα παιδιά σου το συζήτησες για την υποψηφιότητά σου; Τι σου είπαν;

Το είπα στην οικογένειά µου και σε κάθε απόφαση που παίρνω είναι δίπλα µου και µε στηρίζουν.

Με τον πρώην σύζυγό σου Αλέξη Κούγια, συζήτησες την απόφασή σου αυτή;

Είναι δυνατόν μετά από δεκαεπτά χρόνια που έχουμε χωρίσει να πάρω την άδεια του πρώην συζύγου μου; Φυσικά και δεν συζήτησα τίποτα μαζί του και γενικά τις αποφάσεις της ζωής μου τις παίρνω μόνη μου. Καλύτερα να με ρωτήσεις αν το συζήτησα με τον νέο σύντροφο που έχω στη ζωή μου, γιατί οι άνθρωποι που είναι γύρω μας, μας βοηθούν και μας στηρίζουν.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ