
Στην Αυτοψία με τον Αντώνη Σρόιτερ μίλησαν η Βάσω Λασκαράκη και ο Μελέτης Ηλίας και είπαν
«Εμείς λειτουργούμε σαν οικογένεια. Έχω την Βάσω, η οποία μπορεί να θεωρώ ότι λειτουργεί με υπερβολική ενέργεια το πρωί για τα δικά μου γούστα κι η Βάσω θεωρεί ότι κοιμάμαι όρθιος. Αλλά επειδή υπάρχει αυτή η αγάπη κι η συνεννόηση και η χημεία, έρχεται και κουμπώνει», είπε για τη συνεργασία τους ο Μελέτης Ηλίας.
«Δεν είναι τόσο το ειδυλλιακό του πράγματος. Φυσικά με 15 ανθρώπους θα υπάρχουν τριβές, αλλά είναι σαν μια οικογένεια κι ένα σόι που μαζεύεται να περάσει ώρες μαζί και θα γίνει μπάχαλο. Δεν ξέρω πως έκατσε η χημεία», πρόσθεσε η Βάσω Λασκαράκη.
Σε άλλο σημείο η Βάσω Λασκαράκη μοιράστηκε τις αναμνήσεις των παιδικών της χρόνων από τις γιορτές, αλλά και την ανυπομονησία της για τα δώρα της Παραμονής Πρωτοχρονιάς.
«Περίμενα τα δώρα στην αλλαγή του χρόνου. Ήταν η πιο ωραία στιγμή γιατί με κάποιον μαγικό τρόπο ήταν πάντα στην εξώπορτα του σπιτιού. Δεν είχα καταλάβει ποτέ πώς γινόταν μέχρι τα 10 μου… Πάντα άνοιγα την πόρτα με τις πιτζάμες και υπήρχε ένα πακέτο με επιτραπέζια, μια κούκλα και ήταν έτσι 2-3 δωράκια μικρά, ήταν η καλύτερη στιγμή όλη της χρονιάς», είπε η Βάσω Λασκαράκη.
Μιλώντας για τις πρώτες γιορτές με την κόρη της: «Τα καλύτερα Χριστούγεννα ήταν τα πρώτα με την κόρη μου. Είχαμε περάσει δύσκολα γιατί μόλις είχε γεννηθεί και έπρεπε να μπει στο νοσοκομείο επειδή αρρώστησε. Οπότε βγήκαμε λίγο πριν τα Χριστούγεννα, είχαμε μπει στο νοσοκομείο 29 ημερών με μια ουρολοίμωξη και μείναμε 11 μέρες μέσα. Βγήκαμε με το μωρό 40 ημερών και κάναμε Χριστούγεννα στο σπίτι, ήταν από τα ωραιότερα Χριστούγεννα, με τα πάντα στολισμένα και την Εύα βρέφος κάτω από το δέντρο», είπε η Βάσω Λασκαράκη.







