Βασίλης Μπισμπίκης : To oικόπεδο που σχεδιάζει να αγοράσει στην Κρήτη – ” Αν προχωρήσουν τη σχέση τους θα μας το δείξουν ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Breakfast@star μίλησε ο Μανώλης Κονταρός ο οποίος και αναφέρθηκε στην οικογένεια του και τη καριέρα του . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής «Ήταν ένα από τα καλύτερα καλοκαίρια της καριέρας μου. Κάθε μέρα ήμουν και κάπου αλλού και δεν πρόλαβα να κάνω διακοπές με την οικογένειά μου. Η αλήθεια είναι ότι έχω στερηθεί την οικογένειά μου και τώρα που τα παιδιά έχουν μεγαλώσει, βλέπω πως δεν έχω ζήσει κάποιες στιγμές που θα έπρεπε. Και εγώ για την οικογένειά μου το έκανα. Με τα παιδιά μου έχουν αντιστραφεί οι ρόλοι. Με συμβουλεύουν αυτά και όχι εγώ. Είναι οι καλύτεροι συνεργάτες μου. Ο γιος μου χειρίζεται τους λογαριασμούς μου στα social media. Τα μεγάλα μου παιδιά δε θέλουν να ασχοληθούν με το τραγούδι, αλλά το μικρό έχει τη σπιρτάδα» . Τέλος ο ίδιος αναφέρθηκε και στο Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή και είπε τα εξής «Η Δέσποινα και ο Βασίλης είναι ένα πολύ ωραίο ζευγάρι και με τιμούν με τη φιλία τους. Τους εκτιμώ και τους αγαπώ. Γνώρισα πρώτα τη Δέσποινα και μετά τον Βασίλη. Αλλά με τον Βασίλη έχουμε κάτι κοινό. Είναι κολλητός με τους παιδικούς μου φίλους από το δημοτικό. Είναι μάγκας. Είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι και δεν το κρύβουν. Αν προχωρήσουν τη σχέση τους θα μας το δείξουν. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο Βασίλης αγαπά πολύ την Κρήτη και θέλει να βρει ένα οικόπεδο στον Αποκόρωνο, να φτιάξει ένα σπίτι, να κατεβαίνει όποτε έχει χρόνο, να ανταμώνουμε εκεί όλοι οι φίλοι. Άρα θα ζει και τον έρωτά του εκεί»

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ