Βασίλης Μίχας : ” Ήταν ακραίο αυτό που έκανα στο σώμα μου. Και άσχημος ήμουν , και έκανα κακό στον οργανισμό μου ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα στο περιοδικό ΟΚ και στη Μαρία Ρουμελιώτου παραχώρησε συνέντευξη ο Βασίλης Μίχας ο οποίος και αναφέρθηκε στη σειρά ” Γη της Ελιάς ” αλλά και στην ενασχόληση του με το modeling . Δείτε τι είπε και παρακάτω :

Κεφάλαιο “μόντελινγκ”. Είναι τελικά μια εύκολη δουλειά, όπως ίσως φαντάζονται πολλοί, ή μοιάζει πιο πολύ με τις ακροβατικές δοκιμασίες στο GNTM;

Το να σου ζητηθεί να κάνεις περίεργα πράγματα σε μια φωτογράφιση είναι κάτι εξαιρετικά σπάνιο. Το GNTM όμως είναι ένας τηλεοπτικός διαγωνισμός και θα ήταν πολύ βαρετό να μην έχει αυτές τις αποστολές που δυσκολεύουν τους παίκτες. Καταλαβαίνω πως είναι αναγκαίο όλο αυτό, για να γίνει ένα ελκυστικό τηλεοπτικό προϊόν.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη κατάσταση που έχεις αντιμετωπίσει ως μοντέλο;

Όταν ήταν να φύγω για το Παρίσι, που θέλουν τους άντρες μοντέλα skinny και είχα προσπαθήσει να χάσω πολλά κιλά. Αυτή ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος. Ήταν ακραίο αυτό που έκανα στο σώμα μου και δεν θα το ξαναέκανα ποτέ. Είχα φτάσει 69 κιλά και έχω ύψος 1,87. Ήταν λάθος και θα απέτρεπα οποιονδήποτε από το να το κάνει, ακόμα και αν είναι για λόγους δουλειάς, όπως ήταν στη δική μου περίπτωση.

Άρα εκείνη την περίοδο έτρωγες ελάχιστα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η υγεία σου;

Και κακό στον οργανισμό μου έκανα και άσχημος ήμουν αφού το σώμα μου δεν ήταν για αυτά τα κιλά.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ