Βασίλης Καρράς : H αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση της δισκογραφικής του εταιρείας – ” Πιστεύαμε στο θαύμα που δυστυχώς δεν έπιασε ” !!!

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 ετών άφησε το απόγευμα της Κυριακής (24/12) ο Βασίλης Καρράς, βυθίζοντας στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο και προκαλώντας πανελλήνια θλίψη στους φίλους, τους θαυμαστές και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο δημοφιλής λαϊκός ερμηνευτής έδινε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο μία γενναία μάχη με την επάρατη νόσο από την οποία δεν κατάφερε να βγει νικητής. Προσβεβλημένος από κορονοϊό, ο Βασίλης Καρράς εξέπνευσε στο Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, έχοντας στο πλευρό τη σύζυγο αλλά και την κόρη του.

Η δισκογραφική εταιρεία Minos EMI, στην οποία ο αείμνηστος τραγουδιστής έγραψε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας του, θέλησε να κάνει τη δική της αποχαιρετιστήρια αναφορά στον καλλιτέχνη και συνεργάτης της μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook.

«Με μεγάλη και βαθειά λύπη αποχαιρετούμε τον Βασίλη Καρρά, τον δικό μας Βασίλη, τον άρχοντα του λαϊκού μας τραγουδιού. Αυθεντικός, απλός, αληθινός, στενός συνεργάτης επi δεκαετίες και γνήσιος λαϊκός ο Βασίλης Καρράς θα μας λείψει, αλλά θα είναι πάντα εδώ, στις καρδιές μας και στα τραγούδια του που θα τραγουδιούνται πάντα», γράφει χαρακτηριστικά η ανάρτηση της εταιρείας, την οποία συνοδεύει μία φωτογραφία του αείμνηστου ερμηνευτή.

«Πιστεύαμε όλοι στο θαύμα των ημέρων που δυστυχώς δεν έπιασε… Τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του», καταλήγει στη δημοσίευσή της η Minos EMI.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Βασίλης Καρράς έχει εκφράσει την επιθυμία του να ταφεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας, ενώ η σορός του θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα αύριο, Τρίτη 26/12, στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη από τις 09:00 έως τη 13:00.

Πηγή zappit.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ