Βάνα Μπάρμπα : ” Υπερασπίζομαι με θέρμη ψυχής και τον Φιλιππίδη και τον Κιμούλη . Είναι τα είδωλα μου . Ίσως τα κορίτσια να έκαναν κάποιο λάθος ”!!!

Όπως είδαμε πρόσφατα η Βάνα Μπάρμπα έκανε κάποιες δηλώσεις στο facebook για το Πέτρο Φιλιππίδη που προκάλεσαν σάλο . Η ίδια λοιπόν πρόσφατα μίλησε και στο περιοδικό Υοu Και είπε τα εξής “Πήρα εγώ η ίδια τηλέφωνο τον Πέτρο και μιλήσαμε και μου είπε κάποια πράγματα. Υπερασπίζομαι με θέρμη ψυχής και τον Φιλιππίδη και τον Κιμούλη και θα υπερασπιστώ οποιονδήποτε αύριο πιθανόν ακούσει κάτι άσχημο να λέγεται γι’ αυτόν. Εγώ δεν είπα να μην πάει να δικαστεί. Είπα εγώ να αφήσετε μικρά ή μεγάλα ονόματα χωρίς να πάνε στα δικαστήρια; Γιατί μου προσάπτουν ένα σωρό βλακείες; Δεν κατάλαβα.” Όσο για τη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη, σχολίασε: “Μεγάλος σεβασμός στην Ελπίδα Φιλιππίδη, πραγματικά σεβασμός. Είναι μια γυναίκα που αυτή τη στιγμή περνά δύσκολα. Εδώ φαίνεται και το μεγαλείο της. Της υποβάλλω τα σέβη μου, την εκτίμησή μου και γιατί πιάνει το χέρι του άντρα της και γιατί δείχνει ότι η αγάπη μπορεί να συγχωρεί και να προχωρά. Δόλος δε ξέρω αν υπάρχει και ούτε εγώ είμαι αυτή που θα το κρίνει. Δεν είμαι ούτε υπερασπιστική γραμμή του κ. Φιλιππίδη, ούτε ο δικηγόρος για να γνωρίζω”. Τέλος τόνισε πως οι δύο ηθοποιοί είναι τα είδωλα της και ανέφερε πως οι καταγγέλουσες ίσως έκαναν κάποιο λάθος: “Δε θέλω να με πάρει κανείς τηλέφωνο και να μιλήσω σε κανέναν. Στηρίζω με μεγαλύτερη συναισθηματική φόρτιση τον κ. Φιλιππίδη και τον κ. Κιμούλη, γιατί είναι τα είδωλα μου. Τους θαυμάζω σαν ηθοποιούς. Ίσως τα κορίτσια να έκαναν κάποιο λάθος. Πιθανόν από την αδυναμία που έχουν και αυτές υποσυνείδητα”.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ