Τζώρτζια Κεφαλά : ” Aυτά που έχω κάνει με τα παιδιά … θα μου τα έπαιρνε η πρόνοια αν τα ήξερε ”

Στις  Rainbow Mermaids μίλησε η Τζώρτζια Κεφαλά και είπε

Η δημοφιλής τραγουδίστρια δήλωσε για τον εαυτό της ως μητέρα πως “Δεν ήμουν τόσο συμβατική μαμά με την άποψη ότι ποτέ δεν ήμουν βαθμοθηρική και θεωρούσα από ένστικτο ότι πολλά περισσότερα μπορούσε να σου δώσει η επαφή με συνομηλίκους και η ένταξη στη φύση. Τα παιδιά μου τα έχω κάνει να είναι πολύ κοντά στη φύση. Εννιά μηνών, με τον μικρό μου γιο, ήμασταν αποκλεισμένοι στο καταφύγιο στο Βελούχι. Αυτά που έχω κάνει με τα παιδιά… Θα μου τα έπαιρνε η Πρόνοια αν τα ήξερε. Νομίζω (ότι ο τρόπος που τα μεγάλωσα) ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να τους προσφέρω για την υγεία τους, την ψυχική και σωματική”.

Στη συνέχεια, η Τζώρτζια Κεφαλά σημείωσε ότι “Δεν λες ότι ήμασταν μία συμβατική οικογένεια. Στο εξωτερικό θα ήμασταν μια συμβατική οικογένεια. Τα παιδιά είναι παντού μαζί, δεν είναι παρκαρισμένα σε μία νταντά, ας πούμε. Πας σε ένα αεροδρόμιο και βλέπεις ξένους με τα πολύ μικρά παιδιά τους να ταξιδεύουν. Μέσα σε κάμπινγκ έχω δει οικογένειες σε σκηνή μέσα, μαμά με τρία παιδιά μόνη της, single parent, και με ένα σκυλί, οι οποίοι δεν ακούγονταν ποτέ. Ήταν όλοι με ένα βιβλίο. Έβλεπες την ελληνική οικογένεια που κουβάλαγε μέχρι και πλαστικό σεμέν και πλαστικές τουλίπες. Έφερναν ένα ολόκληρο σπίτι μαζί και δεν ήταν ικανοποιημένοι με τίποτα. Φώναζαν όλοι και οι άλλοι ήταν ζεν. Το βλέπεις και λες “το ένα δεν πέτυχε, το άλλο πέτυχε. Τι πιο ξεκάθαρο;” Άρα ακολουθείς αυτό το μοντέλο και αυτό το μοντέλο είναι καταπληκτικό”.

Επιπλέον, για τη σχέση που έχει με τα παιδιά της ανέφερε ότι “Δεν έχω πει ποτέ στα παιδιά μου “διαβάστε”, “φτιάξτε το δωμάτιό σας”. Είναι λυμένα αυτά. Το σημαντικό είναι ότι το παιδί το κάνει για τον εαυτό του, πλέον, δεν το κάνει επειδή μπήκε η μάνα του στο δωμάτιο. Τα παιδιά μου συνεχώς με εκπλήσσουν και για αυτό και κάνω πάρα πολύ παρέα μαζί τους. Ξέρω πολύ καλά τις φίλους τους, όχι ότι είμαστε κολλητοί, στον πληθυντικό μου μιλάνε”.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή ερμηνεύτρια μίλησε για το διαζύγιό της λέγοντας πως “Χώρισα μετά από 28 χρόνια. Πρέπει να σταματήσουμε να θεωρούμε αποτυχία ότι δεν καταφέραμε να φέρουμε έναν άνθρωπο στα νερά μας. Δεν κάνεις σχέση για αυτό, για να αλλάξεις τον άλλον και να τον κάνεις να σκέφτεται όπως εσύ. Ούτε το παιδί σου έρχεται στον κόσμο για αυτόν τον λόγο, για να γίνει όπως εσύ. Ο πρώην σύζυγός μου ήταν ένας άνθρωπος εσωστρεφής, ήσυχος, ανέκφραστος, δεν καταλαβαίνεις όταν χαίρεται ή λυπάται και εγώ ήμουν το άλλο άκρο. Καταφέραμε και ήμασταν μαζί 28 χρόνια, κάναμε δύο υπέροχα παιδιά. Καταφέραμε να μη “φαγωθούμε” χωρίζοντας και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ακόμα θα βγούμε έξω μαζί για ένα φαγητό, αγαπιόμαστε. Γίνεται να αγαπάς έναν άνθρωπο και μετά να τον ξεαγαπήσεις;” κατέληξε η βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ