Τζώνυ Θεοδωρίδης : ” Δεν απέκτησα χρήματα από την Λάμψη ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Breakfast@star μίλησε ο Τζώνυ Θεοδωρίδης με αφορμή τη παράσταση ” Φονιάς ” και αναφέρθηκε στις οικονομικές απολαβές στη Λάμψη και στο ρόλο του πατέρα .Πιο συγκεκριμένα είπε

«δεν απέκτησα χρήματα από εκείνα τα χρόνια στην τηλεόραση. Απέκτησα χρήματα δουλεύοντας στα μαγαζιά φίλων, σαν λαντζέρης, σαν άνθρωπος».

«Μου έχει λείψει η τηλεόραση. Τηλεοπτικές προτάσεις όμως, όχι, δεν έχω. Δηλαδή πέρα από μια επαφή που είχα πέρυσι, όχι, δεν έχω».

«Ο ρόλος του πατέρα είναι πολύ ωραίος. Πάρα πολύ ωραίος. Επειδή μάλιστα, όταν με ρωτάνε αν έχω παιδιά, λέω πως έχω τρεις κόρες, είναι πολύ σημαντικό αυτό για έναν πατέρα» πρόσθεσε, ακόμα, ο Τζώνυ Θεοδωρίδης στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής του STAR.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ