Τζον Λυγνός: «Έχω διαβάσει ότι η Μυριέλλα είναι έγκυος, ότι δεν είναι ελληνικής καταγωγής» !!!

Όπως είδαμε σήμερα στο ” Καλύτερα Δεν Γίνεται ” παραχώρησε συνέντευξη ο Τζον Λυγνός ο οποίος και μίλησε για τη Μυριέλλα Κουρεντή αλλά και για όσα γράφονται . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

«Η Μυριέλλα είναι ένα από τα ερεθίσματά μου όταν γράφω τραγούδια. Ποτέ δεν μου έγινε πρόταση για το Survivor. Δεν θα ήθελα να αφήσω τη μουσική μου για να πάω στο Survivor. Αδιαφορώ για όσα γράφονται και λέγονται, έχω διαβάσει και άρθρο ότι πέθανα.

Έχω διαβάσει ότι η Μυριέλλα είναι έγκυος και ότι δεν είναι ελληνικής καταγωγής. Με τη Μυριέλλα ετοιμάζουμε έναν υπέροχο δίσκο. Μου είναι δύσκολο να συνεργάζομαι με άλλους ανθρώπους, αλλά με τη Μυριέλλα σκεφτόμαστε τα ίδια», είπε αρχικά ο Τζον Λυγνός.

Ο Τζον Λυγνός είπε επίσης: Με τη Μυριέλλα συνδεόμαστε με έναν υπέροχο τρόπο. Είναι ένας ευαίσθητος άνθρωπος και ίσως κάποιοι νομίζουν ότι είναι ψεύτικη».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ