Η κάμερα του Breakfast@star και η Σοφία Ραφτοπούλου συνάντησαν τη Τζένη Θεωνά η οποία και ρωτήθηκε για τα νούμερα τηλεθέασης του Μαμά-δες . Πιο συγκεκριμένα είπε
«Οι “Μαμά-δες” είναι εκπομπή καρδιάς, ήρθε απρόσμενα, δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτή. Με απασχολούν τα νούμερα τηλεθέασης και κοιτάζω και τις προβολές στο Ertflix. Αν είμαι ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα της εκπομπής, τα υπόλοιπα τα διαχειρίζομαι», δήλωσε αρχικά η Τζένη Θεωνά.
Όσον αφορά τις δηλώσεις που έκανε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για τις εκπομπές της ΕΡΤ που κάνουν χαμηλά νούμερα, η Τζένη Θεωνά τόνισε: «Το σημαντικό είναι ότι η ΕΡΤ στηρίζει τις καλές δουλειές της, όλο το άλλο είναι ανθρωποφαγικό».
«Ο γιος μας έχει καταλάβει τι δουλειά κάνουμε, αλλά δεν τον απασχολεί καθόλου. Μακάρι να ασχοληθεί με την τέχνη, για δική του προσωπική έκφραση. Ο Δήμος είναι ειλικρινής και υποστηρικτικός με τη δουλειά μου», κατέληξε.







