Τζένη Μπαλατσινού : ” Κάναμε Πρωτοχρονιά με τον άντρα μου στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών , δίπλα στο παιδί μας και προσευχόμασταν …” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε στο περιοδικό Down Town και αναφέρθηκε στο παιδί της στο δύσκολο τοκετό που είχε αλλά και για το σύζυγο της . Δείτε παρακάτω τι είπε :

«Μπορείς να πεις πως ήταν και καρμικό να βρεθούμε. Πήγαμε για ένα φαγητό και εκεί είπε όλα τα σωστά. Είναι φίλος μου και γελάμε πολύ. Και το πιο σημαντικό επικοινωνούμε με τα μάτια.

Με τον Βασίλη έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Μείναμε μαζί από τον πρώτο μήνα. Ξεπέρασα τα όριά μου και γιατί γνώρισα κάποιον πολύ γρήγορα στα παιδιά μου. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα, χωρίς να είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε πολλούς δύσκολους εξωγενείς παράγοντες. Όταν διακόψαμε για ένα διάστημα, ήταν αρκετό για να καταλάβουμε πως αυτό που νιώθουμε δεν ήταν απλός ενθουσιασμός. Τότε καταλάβαμε πως δε μπορούμε να ζούμε χώρια.

Ανά δεκαετία κάνω και ένα παιδί (γέλια). Τα συναισθήματα μου δεν περιγράφονται με λέξεις. Νιώθω καθολική ευφορία για αυτό που ζούμε. Είχα προαίσθημα πως θα είναι δύσκολος τοκετός. Είχα ένα πολύωρο και δύσκολο χειρουργείο και ο Βασίλης ήταν μέσα σε όλη τη διάρκεια. Περάσαμε μια σκληρή δοκιμασία και αυτό μας υπενθύμισε για άλλη μια φορά πως τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Τις μέρες που έμεινα στην Εντατική κατάλαβα πως μεγαλώνοντας θέλω να βρίσκομαι εκεί που επιθυμώ και μόνο. Κάναμε Πρωτοχρονιά με τον άντρα μου στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών δίπλα στο παιδί μας και προσευχόμασταν να πάμε γρήγορα σπίτι όλοι μαζί» 


Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ