Στο Breakfast@star και στη Μυρσίνη Κοντού μίλησε χθες ο Τρύφωνας Σαμαράς και αναφέρθηκε στην εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision . Πιο συγκεκριμένα είπε
«Τη Μαρίνα Σάττι την λατρεύω, είναι και λίγο κουλτουριάρα, έχει ένα δικό της στυλ. Θα προτιμούσα να τονίσει λίγο περισσότερο τη φώνη της και όχι τόσο το χορό. Έχει τέτοια φωνάρα η Μαρίνα, που δεν χρειαζόταν τέσσερις χορευτές δίπλα της. Να πάω εγώ που δεν έχω φωνή, να μου βάλουν τέσσερις χορευτές, αλλά η Μαρίνα Σάττι δεν το χρειάζεται αυτό. Το styling που είχε στη Eurovision δεν μου άρεσε, τα κοτσιδάκια ήταν too much, πολύ μπεμπέκα, ήταν σαν να έλεγε την “Πιπίλα”, το τραγούδι μου», είπε αρχικά ο Τρύφωνας Σαμαράς.
Ο Τρύφωνας Σαμαράς είπε στη συνέχεια: «Έχω παρακολουθήσει λίγο το TV Queen, μου αρέσει η Ιωάννα Μαλέσκου, έχει κάτι αριστοκρατικό. Εσείς βλέπετε ότι θα μπορούσα να είμαι, άλλοι δεν με βλέπουν. Δεν έχω παράπονο, δεν μου λείπει η τηλεόραση. Αν θέλουν κάποιοι να είμαι, καλώς!».







