Τριαντάφυλλος – H απάντησή του για τη Ναταλί Κάκκαβα : ” Όποιος θέλει να μας το παίξει σταρ και παρουσιαστής , να κάτσει σπίτι ” !!!

Όπως είδαμε χθες στην εκπομπή Breafast@star και στη Σοφία Μανουσακίδου μίλησε ο Τριαντάφυλλος ο οποίος και αναφέρθηκε στο αν η εκπομπή του θα πάει Σαββατοκύριακο ενώ αναφέρθηκε και στη Ναταλί Κακκαβά . Πιο συγκεκριμένα είπε «Το Open είναι ευχαριστημένο μαζί μας, μας έχει στηρίξει πολύ. Μας είπαν ότι κάναμε τη μεγαλύτερη έκπληξη που έγινε ποτέ, δεν το περίμεναν. Δεν ξέρω τίποτα για τη Ναταλί Κάκκαβα και τον Αλέξη Παππά. Θα είναι ωραίο να είμαι σε πάνελ με τον Αλέξη Παππά, αλλά δεν ξέρω τίποτα. Τα σαββατοκύριακα θα έχω πολλή δουλειά με τα live… Δεν ξέρω τίποτα ακόμα», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος. «Η Ναταλί θα έρθει ως κεντρική παρουσιάστρια;», ρώτησε η Σοφία Μανουσακίδου και ο Τριαντάφυλλος απάντησε: «Εμείς είμαστε μια παρέα, δεν υπάρχει κεντρικός παρουσιαστής. Όποιος θέλει να έρθει στην παρέα μας, καλώς να έρθει. Όποιος θέλει να μας το παίξει σταρ και παρουσιαστής, να κάτσει σπίτι».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ