Τριαντάφυλλος : ” Αποκλείεται να έχει κάνει κάτι οι Άρης Μακρής , είναι απίστευτο παιδί ” !!!

ΟΆρης Μακρής παραχώρησε την πρώτη live συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, μετά τη φημολογία που κυκλοφορεί εις βάρος του και τις δηλώσεις που τον «φωτογραφίζουν» ως τον άνθρωπο που κακοποίησε την Άννα Μαρία Βέλλη.

Ο Τριαντάφυλλος συνεργάστηκε με τον Άρη Μακρή στο J2US και μίλησε για τα καλύτερα λόγια για το πρόσωπό του, αποκλείοντας το ενδεχόμενο να είναι η πρώην σχέση της Άννας Μαρίας Βέλλη, που την κακοποίησε.

Ο Τριαντάφυλλος στο πλευρό του Άρη Μακρή
«Ο Άρης Μακρής είναι απίστευτο παιδί. Αποκλείεται να έχει σηκώσει χέρι σε κοπέλα. Ντρεπόταν να μας μιλήσει κιόλας…», ήταν τα λόγια του Τριαντάφυλλου.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο και όσα εξομολογήθηκε ο Άρης Μακρής, η Κατερίνα Καινούργιου υποστήριξε πως έφτασε η στιγμή η Άννα Μαρία Βέλλη να μιλήσει με ονόματα και να δώσει ένα τέλος σε όλα αυτά τα σενάρια. Ο Άρης Μακρής συμφώνησε μαζί της και είπε:

«Και εγώ έτσι πιστεύω και ελπίζω ότι θα γίνει. Δεν είναι χώρος ο χώρος των media να πλανάται ένα τόσο σοβαρό θέμα. Να συζητηθεί αλλά δεν πρέπει να σταματήσει εκεί. Αν όντως θεωρεί ότι έχει κακοποιηθεί από κάποιον άλλον και θέλει να βρει το δίκιο της, πρέπει να το βρει, πρέπει να το αναζητήσει».

Πηγή faysbook.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ