Top 10 Latin σειρές που αγαπήσαμε !!!

Και ποιος δεν θυμάται τις λάτιν σειρές που πρωτοήρθαν στην Ελλάδα περίπου το 1995 – 1996 . Και ποιος δεν καθόταν να τις δει τα μεσημέρια και ειδικά τα παιδιά μαζί με τους πιο μεγάλους σε ηλικία . Πάμε λοιπόν να δούμε μερικές από αυτές τις λάτιν σειρές που αγαπήσαμε :

1 . Μαριμάρ : Ένα φτωχοκόριτσο που ζει με τους παππούδες του ερωτεύεται τον Σέρτζιο ένα πλούσιο νεαρό. Εκείνος ως αντίποινα για τη μητριά του , την κακιά Αντζέλικα τη παντρεύεται . Η Αντζέλικα ως κακιά λοιπόν προσπαθεί να τους χωρίσει καθώς εκείνος ερωτεύεται τη φτωχή Μαριμάρ και της δημιουργεί προβλήματα ,πηγαίνοντας την φυλακή ως κλέφτρα και καίγοντας την καλύβα των παππούδων της . Όταν λοιπόν η Μαριμάρ μαθαίνει ότι ο πατέρας της είναι πλούσιος και τον βρίσκει δουλεύοντας στο σπίτι ως υπηρέτρια , ορκίζεται πως θα πάρει εκδίκηση και το κάνει .

2. Μαρία της Γειτονιάς : H Μαρία είναι ένα φτωχοκόριτσο που ζει μαζί με τη νονά της η οποία πεθαίνει . Τότε την αναλαμβάνει ο Fernando De la venga , πηγαίνοντας την σπίτι του και παρέχοντας της μια σωστή μόρφωση. Εκείνη ερωτεύεται τον γιο του Luis Fernando ο οποίος στην αρχή ήθελε να παίξει μαζί της αλλά τελικά την ερωτεύτηκε . Μεγάλο εμπόδιο φυσικά σε όλα είναι η Σοράγια που έμεινε και η πιο ” αγαπημένη κακιά ” στην ιστορία των λάτιν σειρών .

3. Παουλίνα : Η Παουλίνα ζει στο Κανκούν μαζί με την άρρωστη μητέρα της που είναι έτοιμη να πεθάνει . Στο μπαρ που δουλεύει ως καθαρίστρια συναντά την δίδυμη αδερφή της Πάολα την οποία δεν τη ξέρει . Η Πάολα βλέποντας την ομοιότητα τους της προτείνει να πάρει τη θέση της στο σπίτι της για ένα χρόνο για να διασκεδάσει. Η Παουλίνα αρνείται , όμως η Πάολα καταστρώνει ένα σχέδια και την αναγκάζει να πάει . Και έτσι κάπως ξετυλίγεται η ιστορία.

4. Εσμεράλδα : Ο Ροδόλφο Πενιαρεάλ θέλει οπωσδήποτε τη νύχτα που θα γεννήσει η γυναίκα του έναν γιο . Όμως γεννιέται ένα νεκρό κορίτσι . Η Ντομίνγκα τότε και η Χρυσάνθη σχεδιάζουν να αλλάξουν το μωρό με ένα άλλο που είναι αγόρι του οποίου οι γονείς ήταν κάποιοι φτωχοί χωρικοί. Όταν η Ντομίνγκα μετά παίρνει το νεκρό μωρό συνειδητοποιεί ότι είναι ζωντανό αλλά τυφλό. Η ίδια την ονομάζει Εσμεράλδα . Μετά από χρόνια η Εσμεράλδα συναντάει τον Χοσέ Αρμάνδο που δεν είναι αληθινός γιος του Ροδόλφο Πενιαρεάλ και τον ερωτεύεται . Τότε ο ίδιος της ο πατέρας της στέκεται εμπόδιο.

5.Βερόνικα : Ένα διαφορετικό σενάριο με δυο ξαδέρφες τη Βερόνικα και τη Βιρτζίνια να ζουν στο σπίτι των θείων τους Φερνάντες Νεγκρέτε που τις μεγάλωσαν από μικρές. Η Βιρτζίνια ( κακιά της υπόθεσης ) είχε σχέση με τον Ρικάρντο Πλάτας αδελφό του Δημήτριο , ο οποίος μόλις του έστειλε η Βιρτζίνια ότι τα χρήματα του χάθηκαν και έριξε το παιδί τους αυτοκτόνησε. Το μαθαίνει λοιπόν αυτό ο Δημήτριο και έρχεται να ζητήσει εκδίκηση από τη γυναίκα που έκανε κάτι τόσο κακό στον αδερφό του . Όμως μπερδεύεται και νομίζει ότι είναι η Βερόνικα υπεύθυνη. Τότε ξετυλίγεται και η υπόλοιπη ιστορία .

6. Ρουμπί : Ένα διαφορετικό σενάριο με τη πρωταγωνίστρια να είναι η κακιά της υπόθεσης . Η όμορφη Ρουμπί λοιπόν ζει σε μια φτωχογειτονιά και έχει βαρεθεί τη μίζερη ζωή της. Η ίδια λοιπόν τότε ερωτεύεται τον Αλεχάντρο νομίζοντας ότι είναι πλούσιος , όμως όταν μαθαίνει ότι δεν είναι ,πολιορκεί τον φίλο του τον Έκτορ ο οποίος και είναι το αγόρι της καλύτερης της φίλης Μαριμπέλ και της τον κλέβει . Η ίδια στο τέλος πάντως τα χάνει όλα και λεφτά και ομορφιά .

7. Ανυπότακτες καρδιές : 4 μαθητές , Μία Κολούτσι , Μαρίζα Σπιρίτο , Μανουέλ Αγκίρε και Πάμπλο Μπασταμέντε , έρχονται να ταράξουν τα φτερά του Elite way school επαναστατώντας και κάνοντας τη δική τους μπάντα .

8. Πακίτα : H μητέρα της Πακίτα βιάστηκε ένα βράδυ από 3 άνδρες και δεν ξέρει ποιος από τους 3 είναι ο πατέρας. Η μικρή Πακίτα πηγαίνει στους βιαστές της μητέρας της για να μάθει ποιος είναι μπαμπάς της όμως δεν ξέρει καθώς σκοτώνονται σε αυτοκινητιστικό. Η μικρή Πακίτα τότε ερωτεύεται τον Αντρές όμως μόνιμο πρόβλημα σε αυτό είναι πάντα η Ρίνα Μαρκέλα. Χαρακτηριστικό της Πακίτα δεν μπορούσε να κλάψει και έκλαψε σε ένα μόνο επεισόδιο , στο τελευταίο.

9. Μιλάγκρος η Ατίθαση : Η Μιλάγρος η ατίθαση (Muñeca Brava) είναι μια σειρά αργεντίνικης παραγωγής του 1998. Αφορά την ερωτική ιστορία της Μιλάγρος (Νατάλια Ορέιρο), μια υπηρέτριας και κρυφής κόρης του Φεντερίκο Ντι Κάρλο, και του Ιβο Ντι Κάρλο (Φακούντο Αράνα), του γιου του Φεντερίκο Ντι Κάρλο. Η ιστορία ξεκινά όταν ο Ίβο αγοράζει μια σόδα από τη Μιλάγρος, που αρχικά πιστεύει πως είναι ένα αγόρι με το όνομα Καρλίτος. Αργότερα ο Ίβο καταλαβαίνει πως η Μιλάγρος είναι τελικά γυναίκα, όταν εκείνη προσλαμβάνεται ως υπηρέτρια στο σπίτι του πατέρα του .

10. Τσικιτίτας : H τηλεοπτική σειρά Τσικιτίτας είναι αργεντίνικη τηλενουβέλλα δημιουργία της Κρις Μορένα, που έχει προβληθεί αρκετές φορές στην ελληνική τηλεόραση. Αποτελείται από οχτώ σεζόν επεισοδίων και συνεργάστηκε από το 1995 μέχρι το 2006 με την Telefé (όπως και στην ταινία Chiquititas – Rincón de luz) .
Οι πρώτοι δύο κύκλοι έχουν προβληθεί στον ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ TV το 1998. Στη συνέχεια οι επόμενοι (3,4) μεταδόθηκαν από τον ALTER. Όμως αυτοί οι δύο κύκλοι δεν ολοκληρώθηκαν σε αυτό το κανάλι. Λίγους μήνες μετά την προβολή των δύο αυτών κύκλων ήρθε και ο 4ος κύκλος στην ΕΤ1, ο οποίος και μεταδόθηκε ολόκληρος. Ο πέμπτος κύκλος της τηλενουβέλλας έκανε πρεμιέρα το 2004 στη ΝΕΤ και στη συνέχεια στην ΕΤ1 όπου και προβλήθηκαν και οι υπόλοιποι κύκλοι.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ