Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και αρκετά συχνά δημοσιεύει κοινά στιγμιότυπα από τις διακοπές της με τον Κωστή Μαραβέγια . Μάλιστα πρόσφατα έκανε ένα Q&A στο Instagram και δέχτηκε διάφορες ερωτήσεις από τους διαδικτυακούς της φίλους και μια ερώτηση της ήταν τι κάνει όταν δεν αισθάνεται καλά .Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής
«Κλαίω πολύ και πλέον δίνω το δικαίωμα στον εαυτό μου να μην είμαι καλά, παίρνω τον χρόνο μου, αισθάνομαι θλίψη, απογοήτευση, αποτυχία. Είχα μεγάλη αντίσταση σε όλα αυτά τα συναισθήματα, τα κλείδωνα και έβλεπα πάντα τη θετική πλευρά. Έλεγα ότι αύριο θα είναι μια άλλη μέρα.
Τελικά ό,τι συσσώρευα το έβλεπα μπροστά μου, πλέον δεν το κάνω, μου δίνω τον χώρο μου και τελικά έρχεται όντως μια άλλη μέρα. Ό,τι και να συμβαίνει πάντα έχεις ανθρώπους και συνθήκες που αξίζουν την ευγνωμοσύνη σου»








