«Τον έβαλαν στην φυλακή…» – «Έσκασαν» τα νέα για τον Νίκο Χατζηνικολάου !!!

Ο Νίκος Χατζηνικολάου πέρασε αρκετά δύσκολες στιγμές πρόσφατα, με την επίθεση στο Real Group να κοντεύει να αφαιρέσει ζωές και το δημοσιογράφο να είναι αποφασισμένος.Ο ίδιος είδε, μάλιστα, πρόσφατα τον υπεύθυνο να συλλαμβάνεται. Όπως ενημερώνει το enikos.gr, προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 27χρονος που φέρεται ως μέλος της οργάνωσης «Χιλιάδες ήλιοι της νύχτας», η οποία έχει αναλάβει την ευθύνη για σειρά επιθέσεων, μεταξύ αυτών και στα γραφεία της Real Group τον περασμένο Ιούλιο.Τα αδικήματα που του αποδίδονται είναι μεταξύ άλλων ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, έκρηξη κατ’ εξακολούθηση και από κοινού, από την οποία θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος σε άνθρωπο, εμπρησμός από πρόθεση με κίνδυνο για πρόσωπα και πράγματα κατ’ εξακολούθηση και από κοινού.

«Στον Realfm και στην Realnews ξυπνήσαμε με την είδηση ότι συνελήφθη ένας από αυτούς που η αστυνομία θεωρεί ότι εμπλέκονται στον εμπρησμό του Real Group το καλοκαίρι. Ο φερόμενος ως εμπρηστής του Real Group, και λέω ο φερόμενος γιατί θα περιμένουμε να αποφανθεί η δικαιοσύνη για το θέμα αυτό. Η αστυνομία έχει βάσιμες ενδείξεις και αποδείξεις μου λένε, ανακρίνεται αυτή την ώρα και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα αργά το μεσημέρι», είπε αρχικά ο Νίκος Χατζηνικολάου.

«Πρόκειται για ένα νέο παιδί, έναν 27χρονο που προέρχεται από τον αντιεξουσιαστικό χώρο και ο οποίος έχει ανάμιξη και σε άλλες “δραστηριότητες”, σε άλλους δηλαδή εμπρησμούς και αυτοκινήτων αλλά και κτιρίων», πρόσθεσε.

«Ενώ περιμέναμε όλοι με αγωνία να δούμε ποιος είναι πίσω από αυτή την πολύ επιθετική κίνηση, υπενθυμίζω ότι κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές το καλοκαίρι εδώ στον Realfm, όμως έχουμε και μια πικρή γεύση στο στόμα που ένα νέο παιδί 27 ετών χωρίς να υπολογίσει ότι από αυτόν τον σταθμό, από αυτή την εφημερίδα και από αυτό το site εξαρτώνται οι ζωές 150 οικογενειών, προσπάθησε να μας κάψει. Και όχι μόνο προσπάθησε να μας κάψει, αλλά χωρίς να γνωρίζει αν υπάρχουν άνθρωποι ή όχι στο κτίριο – και υπήρχαν – έθεσε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Δημιουργεί μεγάλη πίκρα σε όλους μας αυτό και πρέπει να πω ότι δεν είναι μια στιγμή δικαίωσης, όπως πολλοί νομίζουν, ή πανηγυρισμού η σύλληψη του φερόμενου ως εμπρηστή, είναι μια στιγμή έντονου προβληματισμού. Για παράδειγμα μας προβληματίζει έντονα το γεγονός ότι η αλητεία του διαδικτύου, τα αλητο-τρολ όπως τα χαρακτηρίζω, με ψέματα και με λάσπη οδηγούν στη στοχοποίηση και ανθρώπους και ραδιοφωνικούς σταθμούς και επιχειρήσεις» πρόσθεσε.

«Για παράδειγμα αυτή η διαρκής “πιπίλα” που συνεχίζεται ακόμα και τις τελευταίες ημέρες, κάθε φορά που κάνουμε κριτική σε έναν ορισμένο πολιτικό χώρο, ο οποίος δυσαρεστείται από την κριτική μας – και προσέξτε από αυτόν τον σταθμό ασκείται κριτική σε όλους τους χώρους γιατί είναι ο πλέον πολυφωνικός σταθμός που υπήρξε στα ερτζιανά στην Αττική, παρόλα αυτά υπάρχουν ορισμένοι πολιτικοί χώροι που έχουν αλλεργία στην κριτική, δεν μπορούν να την δεχθούν – ρίχνουν λάσπη σε αυτόν που τους άσκησε την κριτική. Όπως για παράδειγμα ο διακινούμενος μύθος περί των χρεών που δεν αποπληρώνει το Real Group, ενώ τα χρέη του Real Group είναι απολύτως τακτοποιημένα και ενήμερα. Μακάρι να ήταν όλων των επιχειρήσεων στο χώρου του Τύπου και σε άλλους χώρους τακτοποιημένα και “πράσινα” και να θεωρούνταν ως δανειολήπτες αντίστοιχα συνεργάσιμοι όπως θεωρεί το Real Group ο τραπεζικός τομέας της χώρας», επεσήμανε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

«Και όμως με μεγάλη ευκολία αυτή η βρομιά, αυτή η λάσπη συνεχίζεται. Αυτή η βρομιά που εκπορεύεται από πολιτικά κέντρα, οδήγησε στον εμπρησμό του Realfm και λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό το 27χρονο παιδί που συνελήφθη σήμερα, που ζει μέσα σε μια πλάνη και οδηγήθηκε από τις πλάνες του είτε αυτές είναι πολιτικές κι ιδεολογικές αγκυλώσεις είτε είναι fakenews, που καθοδηγούν μερικές φορές τους ανθρώπους ειδικά αν είναι φανατικοί και δεν τα διασταυρώνουν και τους οδηγούν σε πράξεις και ενέργειες που στιγματίζουν την πορεία τους και κάνουν ζημιά στον εαυτό τους στη συνέχεια», σημείωσε.

«Για τον συγκεκριμένο φερόμενο ως δράστη μου λένε, ότι υπάρχει ανάμειξη του σε πολλά ανάλογα εμπρηστικά χτυπήματα και επιθέσεις», συμπλήρωσε.

Πηγή athensmagazine.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ