«Τον χαστούκισα, αγρίεψε και θα μπορούσε να με στραγγαλίσει…» – Χαμός σε δημόσια θέα με τον Σάκη Ρουβά !!!

Ο Σάκης Ρουβάς εδώ και χρόνια βρίσκεται στην κορυφή της μουσικής σκηνής και είναι λογικό κατά καιρούς να έχει εμπλακεί σε περίεργα περιστατικά.Ο Γιώργος Παυριανός μίλησε στο Στούντιο 4 για τις συνεργασίες του με σημαντικές προσωπικότητες του καλλιτεχνικού χώρου. Τι είχε συμβεί όταν ο Σάκης Ρουβάς είχε χαθεί, μετά την πρώτη τους συνεργασία, την ίδια στιγμή που η Κάτια Ζυγούλη αποκαλύφθηκε για τη γνωριμία τους;

Η… επεισοδιακή συνεργασία
«Του έγραψα το Πάρ’ τα και λέω να τον στείλουμε στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Δεν είχε τέτοια τραγούδια. Βγήκε με ένα κολλητό μπλουζάκι και τζιν. Είχε κάτι παραπάνω από επίγνωση. Ο αθλητισμός τον είχε κάνει συνεπή. Επαγγελματίας. Το Παρ’ τα βραβεύτηκε ως καλύτερο τραγούδι. Αυτό το παιδί 30 χρόνια δεν έχει χάσει αυτό που είχε.

Κάνει ένα δίσκο μαζί σου, δε σημαίνει ότι θα κάνει όλη του τη ζωή. Μόλις έγινε ο πρώτος δίσκος κι εξαφανίστηκε, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Λέω γιατί; Τον είδα στον Γιώργο Μαρίνο εκείνη την εποχή και του λέω γιατί χάθηκες και μου λέει ε η γυναίκα, τα παιδιά, οι δουλειές. Σηκώνομαι και του δίνω ένα φούσκο. Τρομερό. Τον χαστούκισα μέσα στο μαγαζί. Το μάτι του αγρίεψε και θα μπορούσε να με στραγγαλίσει. Μου λέει το εννοείς αυτό που έκανες; Βγήκε ο Μαρίνος και μου λέει αγάπη μου τι έκανες; Χαστούκισες τον Σάκη Ρουβά; Λέω φύγε γιατί θα χαστουκίσω κι εσένα. Τώρα το λέμε με τον Σάκη και γελάμε», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Παυριανός.

Πηγή athensmagazine.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ