Τόλης Βοσκόπουλος : Το σχόλιο του για την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της κόρης του στη σειρά ” Τα καλύτερα μας χρόνια ” !!!

Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου αποφάσισε να κάνει τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα . Η ίδια λοιπόν έκανε την αρχή από την καινούρια σειρά της ΕΡΤ ” Τα καλύτερα μας χρόνια ”. Ο Τόλης Βοσκόπουλος λοιπόν που έχει τεράστια αδυναμία στη κόρη του Μαρία , ενθουσιάστηκε και έκανε και σχόλιο δημόσια στο λογαριασμό του στο instagram δηλώνοντας πόσο περήφανος είναι για την κόρη του . Δείτε και παρακάτω τη σχετική του ανάρτηση :

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ