«Το βρίσκω ανώμαλο…»: Η ρητή απαγόρευση της Λιάνας Κανέλλη στον υιοθετημένο γιο της !!!

Η Λιάνα Κανέλλη είναι από τις πρωτοπόρους οπαδούς της υιοθεσίας καθώς ο υιοθετημένος γιος της, Γαβριήλ είναι σήμερα 27 ετών και παραμένει “πεισματικά” μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ενώ, αντιδράσεις είχε προκαλέσει στον πολιτικό κόσμο η βίλα της στα Βόρεια προάστια.


«Δεν θέλω ο γιος μου να μου κάνει baby sitting»

«Το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι να μου κάνει παρέα και baby sitting είχε πει επίσης το 2011 η Λιάνα Κανέλλη. Το βρίσκω ανώμαλο. Να βγαίνει έξω θέλω, να βγαίνει με τους φίλους του και ευτυχώς είναι κοινωνικό παιδί. Χειρότερο πράγμα από ανελεύθερα παιδιά και κυρίως αναγκασμένα να ζουν με τους γονείς δεν υπάρχει.

Το παιδί πρέπει να είναι μαζί μου όταν θέλει, όποτε θέλει και σε καμιά πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη, για λόγους ηθικής στήριξης».

Πηγή athensmagazine.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ