Το ” τηλεοπτικό αντίο ” της Κατερίνας Καινούργιου στον Γιάννη Πουλόπουλο : ” Θέλω να πας εκεί που θα είσαι καλύτερα ”

Ο Γιάννης Πουλόπουλος χθες στο Super Κατερίνα άφησε αιχμές για τα μελλοντικά του σχέδια και τηλεοπτικά καθώς δεν θα βρίσκεται στην εκπομπή την επόμενη σεζόν . Πιο συγκεκριμένα είπε

“Μη με ξαναδεις στο STAR”, είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Τότε η Κατερίνα Καινούργιου είπε: “Ξέρω κάποια πράγματα και έχω δεχτεί κάποια μηνύματα. Επειδή σ’ αγαπάω πολύ θέλω να πας εκεί που θα είσαι καλύτερα και έχεις τις καλύτερες οικονομικές απολαβές. Ίσως η πρόταση που έχει από αλλού μπορεί να τον βολεύει και με την άλλη του δραστηριότητα. Καταλαβαίνεις ότι κάποιος μου τα χει ξεράσει όλα”.

Και πρόσθεσε: “Θέλω το καλύτερο για σένα και επειδή έχεις περάσει κάποια προβλήματα και στενοχωρήθηκα εγώ θέλω να είμαι δίπλα σου”.

“Είναι ευχάριστο που υπάρχουν τηλεοπτικές φιλίες. Έτσι είναι οι δουλειές μας που μπορεί να είναι οι συνθήκες διαφορετικές και να πάμε αλλού”, απάντησε στην Κατερίνα Καινούργιου ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ