«Το project της Παπαρίζου στην Eurovision ήταν δικό μου, αλλά το ευχαριστήθηκε άλλος» !!!

Όπως είδαμε χθες στην εκπομπή Πρωινό μας και στην Κατερίνα Νίνιου μίλησε η Δάφνη Μπόκοτα για την αγάπη της για την τηλεόραση αλλά και για την απομάκρυνση της από τη Eurovision . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής «Μου λείπει τρελά η τηλεόραση. Ιδανικά θα ήθελα να είμαι ή κριτική επιτροπή σε κάποιο show γιατί είναι κάτι που το ξέρω πάρα πολύ καλά ή θα έκανα ένα «σφιχτό» talk show πολύ διαφορετικό από αυτό που ξέρουμε, πιο εσωτερικό», εξομολογήθηκε η Δάφνη Μπόκοτα.

Για την περίοδο που την απομάκρυνε η ΕΡΤ από την Eurovision, η Δάφνη Μπόκοτα είπε: «Έχω ακούσει πάρα πολλές άδικες κριτικές για την Eurovision, όπως ότι δεν δούλευα. Η απομάκρυνσή μου έγινε με σκοπιμότητα. Το project της Παπαρίζου ήταν δικό μου, εγώ είχα δουλέψει, εγώ πήγα την πρόταση, εγώ τα έκανα όλα και άλλος το ευχαριστήθηκε».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ