Το άγνωστο δράμα του Γιώργου Παπαδάκη – «Ήταν νεκρός για 10 χρόνια…» !!!

Ο Γιώργος Παπαδάκης δε μιλά συχνά για την προσωπική του ζωή, αλλά όποτε το έχει κάνει, έχει συγκλονίσει με τις αποκαλύψεις του, υψώνοντας και εσχάτως μια κραυγή αγωνίας.Προτιμά να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο όταν αναφέρεται στα δύσκολα χρόνια που έχει περάσει «ραγίζει» καρδιές.

Ο παρουσιαστής, σε παλαιότερες συνεντεύξεις του, έχει αποκαλύψει ότι έχει κάνει πολλές και διαφορετικές δουλειές για να τα βγάλει πέρα και έχει κάνει ειδική μνεία στα αδέρφια του, που δεν βρίσκονται πια στη ζωή.

Η οικογενειακή τραγωδία του παρουσιαστή
Συγκεκριμένα, μιλώντας στο «Ενώπιος Ενωπίω» έχει πει: «Δουλεύω από δώδεκα ετών. Ήταν πολύ φτωχή η οικογένειά μου και ο πατέρας μου ήταν μαρμαράς. Είχε πρόβλημα υγείας η μητέρα μου και η αδελφή μου. Έχω κάνει όλες τις δουλειές που μπορείς να φανταστείς. Μέχρι που έχω σηκώσει και στεφάνια σε νεκροταφείο. Έχω δουλέψει σε οικοδομή, σε εργοστάσιο και σε περίπτερο. Ήθελα να σπουδάσω κοινωνιολογία στο Παρίσι και μια οικογένεια ήθελε να με στείλει, αλλά δεν μπόρεσα να πάω, έπρεπε να μείνω για να συντηρήσω το σπίτι, εγώ και ο αδελφός μου ουσιαστικά».

Σε άλλη του συνέντευξη έχει εξομολογηθεί ότι παρίστανε τον νεκρό αδερφό του για 10 χρόνια, προκειμένου η αδερφή του, που έπασχε από σύνδρομο Down, να μην αντιληφθεί την απώλειά του.«Έχω χάσει τον πατέρα μου από καρκίνο, έχω χάσει τη μητέρα μου από καρκίνο, όλους σε πάρα πολύ μικρή ηλικία. Έχασα τον αδελφό μου στα 49 του χρόνια, έχασα την αδελφή μου στα 52 της χρόνια. Έχω την οικογένεια μου, αλλά έχω και τους φίλους μου. Τους φίλους μου που φροντίζουν να περνάνε μηνύματα ζωής», έχει δηλώσει ακόμη ο παρουσιαστής.

Πηγή athensmagazine.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ