«Τι είναι αυτή η μούμια, για πολύ χάλι η θείτσα»: Χαμός με τα ντροπιαστικά σχόλια για την εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στην κηδεία του Βασίλη Καρρά

«Τι είναι αυτή η μούμια, για πολύ χάλι η θείτσα» ήταν μερικά από τα ντροπιαστικά σχόλια για την εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στην κηδεία του Βασίλη Καρρά προκάλεσαν χαμό.Πλήθος κόσμου πήγε στο Κοκκινοχώρι Καβάλας για το τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Καρρά. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη από τον μαέστρο του Βασίλη Καρρά.

Μεταξύ αυτών και η Δέσποινα Βανδή, την οποία συνόδεψε ο σύντροφός της, Βασίλης Μπισμπίκης. Η τραγουδίστρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και «λύγισε» για την απώλεια του μεγάλου λαϊκού ερμηνευτή που «έφυγε» στα 70 του, νικημένος από τον καρκίνο.

Ντυμένη στα μαύρα και φορώντας μαύρα γυαλιά, η Δέσποινα Βανδή θρήνησε για τον θάνατο του Βασίλη Καρρά, στην ταφή του, κατά την έξοδό της από τον ναό.

Δυστυχώς κάποιοι δεν σέβονται τον πόνο μιας γυναίκας που πενθεί. Διαβάζουμε πολλά σχόλια που κατακρίνουν τις επεμβάσεις στο πρόσωπο της αγαπημένης τραγουδίστριας.

Βανδή ντροπιαστικά class=

Δυστυχώς κάποιοι δεν σέβονται τον πόνο μιας γυναίκας που πενθεί. Διαβάζουμε πολλά σχόλια που κατακρίνουν τις επεμβάσεις στο πρόσωπο της αγαπημένης τραγουδίστριας.

Πηγή athensmagazine.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ