Θοδωρής Μαραντίνης : ” Φυσικά και είμαι δίπλα στη Σίσσυ Χρηστίδου – Δεν μπορώ να ασχολούμαι με τα unfollow ”!!!

Στην επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (1/12) οι Onirama, οι οποίοι διασκέδασαν το κοινό που βρέθηκε εκεί!

Ο frontman του συγκροτήματος, Θοδωρής Μαραντίνης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» για τα Χριστούγεννα, το πρόβλημα υγείας του αλλά και τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε μάλιστα on camera πως βρίσκεται στο πλευρό της παρουσιάστριας αυτή τη δύσκολη περίοδο που η μητέρα της είναι άρρωστη.

«Προσπαθώ να είμαι ένας μπαμπάς που ασχολείται όσο μπορεί περισσότερο. Από εκεί και πέρα σίγουρα γίνομαι μερικές φορές χαζός και ανόητος με τα παιδιά μου. Το παραχαίρομαι αλλά μ’ αρέσει πολύ να είμαι μαζί τους. Τα παιδιά είναι πάνω από όλα, αυτό το είχαμε χτίσει με τη Σίσσυ από όταν ήμασταν μαζί. Προτιμούμε να έχουμε μια καλή σχέση σε οποιαδήποτε μορφή για να μην επηρεαστούν τα παιδιά. Φυσικά και είμαι δίπλα της, όσο να ναι λογικό δεν είναι; Εδώ ο κόσμος καίγεται δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με τα unfollow», τόνισε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Πηγή : faysbook.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ