Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος : Oι δηλώσεις μετά το φινάλε της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στο Mega – ” Να ρωτήσετε την ίδια…” !!!

Μετά το φινάλε της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη δηλώσεις έκανε στις κάμερες ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και είπε

«Πάντα υπάρχει μια συγκίνηση στο τέλος, αλλά και μια χαρά που ολοκληρώθηκε ένας κύκλος με πολύ αγαπημένους ανθρώπους και εξαιρετικούς συνεργάτες. Η Ελένη Μενεγάκη ήταν σήμερα χαρούμενη, πολύ πιο χαρούμενη από την τελευταία φορά που ολοκληρώθηκε ένας κύκλος. Το είπε και η ίδια, είχε μεν μια συγκίνηση που είναι δεδομένη, αλλά περισσότερο χαρά και ήθελε να τη μεταδώσει, να την αφήσει να φανεί», είπε αρχικά ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος πρόσθεσε στη συνέχεια: «Θα πρέπει να ρωτήσετε την ίδια για το αν θα τη δούμε σε κάτι βραδινό. Εγώ παραμένω στο κανάλι αυτό που μέσω της Ελένης ήρθα κι έχω μεγάλη χαρά και μεγάλη αισιοδοξία για καινούργια πράγματα».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ