Θοδωρής Αθερίδης : ” Μη φανταστεί κάποιος ότι ο ηθοποιός βγάζει χρήματα …” !!!

Με αφορμή τη πρεμιέρα της νέας του εκπομπής στο Mega την Τετάρτη ο Θοδωρής Αθερίδης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στο Down Town και τον Πάνο Ζόγκα . Ο ίδιος μάλιστα αναφέρθηκε στο άγχος του βιοπορισμού και στις οικονομικές απολαβές. Δείτε τι λέει και παρακάτω :

«το θέατρο για φέτος ακυρώθηκε. Θα μου λείψε που δεν θα κάνω φέτος θέατρο. Μου λείπει ακόμα το ότι δεν μπορώ να κάνω σχέδια. Προέχει το επιδημιολογικό, το οποίο πρέπει να λυθεί για να κάνεις την οποιαδήποτε κίνηση».

Φαντάζομαι ότι δεν έχεις το άγχος του βιοπορισμού.

Φαντάζεσαι! Το επίδομα που μου δόθηκε το καλωσόρισα με πολλή ανακούφιση όταν κλείσαμε στην πρώτη καραντίνα. Συγνώμη, πιστεύεις ότι εγώ, αν δεν δουλέψω, έχω λεφτά

Νομίζω ναι!

Όχι, δεν είναι έτσι. Εγώ, ας πούμε, όταν εργάζομαι, αμείβομαι καλύτερα από έναν άλλον ηθοποιό. Αλλά, αν δεν δουλέψω, την πάτησα. Δεν έχω αποταμιεύσει. Μπορώ να αντέξω έναν χειμώνα αλλά ως εκεί. Δεν έχω μαζέψει χρήματα. Τα λεφτά των ηθοποιών, ακόμη και αν είναι καλά, δεν είναι απ’ αυτά που μαζεύονται

Το λέω γιατί έζησες τις καλές εποχές των μεγάλων αμοιβών.

Ναι, τις έζησα και αγόρασα το σπίτι μου και ένα σπίτι για την κόρη μου, αλλά ως εκεί. Δύο σπίτια είναι το «ταβάνι» για έναν πετυχημένο ηθοποιό. Και στην Ελλάδα που ζούμε, τα περισσότερα νοικοκυριά έχουν δύο σπίτια. Μη φανταστεί κάποιος ότι ο ηθοποιός βγάζει χρήματα. Εγώ από τους γονείς μου δεν είχα τίποτα. Η μητέρα μου σε ενοίκιο μένει. Ο ηθοποιός δεν είναι επιχειρηματίας και όποτε γίνεται παραγωγός, στατιστικά κατά 90% την πατάει. Γι’ αυτό και δεν έχω γίνει παραγωγός, γιατί δεν αντέχω να χρωστάω. Αλλά σαφώς έχω ζήσει τις χρυσές εποχές, όπως έχω ζήσει και τις εποχές που η Εφορία είχε γίνει δυσβάσταχτη. Όμως, εντάξει. Δεν παραπονιέμαι. Σίγουρα κάτι συμβαίνει στο τέλος και με βοηθάει. Το έχω δει να γίνεται πολλές φορές στη ζωή μου.


Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ