Θοδωρής Αθερίδης : ” Ήμουν ένα παιδί με πανικούς – Πίστευα ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα στη ζωή μου ” !!!

Όπως είδαμε χθες στην εκπομπή ” Ελένη ” μίλησε ο Θοδωρής Αθερίδης ο οποίος και αναφέρθηκε στα ” Μαθήματα Κωμωδίας ” , στο ενδεχόμενο να τον δούμε και πάλι στην τηλεόραση αλλά και στον αγαπημένο του εγγονό . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

Όταν είχα δει το “The Life of Brian” ήταν μία κρίσιμη στιγμή απόλυτης μεταστροφής της ζωής μου. Κατάλαβα εκείνη την ώρα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός, και ότι η λύση σε όλα μου τα προβλήματα είναι η στάση που κρατάω απέναντί τους. Ο μικρότερος εαυτός μου δεν θα έβλεπε ούτε στον ύπνο του αυτά που έχω κάνει στη ζωή μου. Ήμουν ένα παιδί με πανικούς που πίστευα ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα στη ζωή μου, όχι να γίνω γνωστός ηθοποιός Η ζωή ήταν πολύ γενναιόδωρη μαζί μου, μου έδωσε πολλά παραπάνω από αυτά που ζήτησα“.

Το πρόγραμμά του είναι φορτωμένο, αλλά από εδώ και πέρα εξετάζει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη μικρή οθόνη: “Δεν θα μπορούσα να κάνω τηλεόραση φέτος με τις δύο παραστάσεις που κάνω. Από δω και πέρα κοιτάω τι μου προτείνουν“.

Όταν γεννήθηκε ο εγγονός μου τρελάθηκα περισσότερο από όταν γεννήθηκε η κόρη μου. Προχθές, πήγα σπίτι και έπαιζε με τους φίλους του και ούτε να με χέσει! Έπαθα ερωτική απογοήτευση! Περίμενα να κάνει σαν παλαβός, έφαγα ήττα. Η Φωτεινή ήταν πάντα η βασίλισσά μου, την έχω στις επαφές μου περασμένη: “Ο λόγος ύπαρξης του μπαμπά της“.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ