Θοδωρής Αθερίδης : ” Aν σε 15 χρόνια δεν μπορώ πια , δεν αντέχω , πως θα ζήσω με τη σύνταξη που παίρνει ένας ηθοποιός ” ?

Στο Το’ χουμε και στη Ναταλία Αργυράκη μίλησε ο Θοδωρής Αθερίδης και είπε «Η σχέση μου με τα εγγόνια μου είναι άπαιχτη, εκτός συναγωνισμού. Τα εγγόνια μου είναι ο “Γιάννης Αντετοκούνμπο” και όλες οι υπόλοιπες σχέσεις στη ζωή μου είναι όλοι οι υπόλοιποι παίκτες. Δεν έχω μεγαλύτερη αγωνία, για αυτό και το χαίρομαι περισσότερο. Η αγωνία είναι για τους γονείς, εγώ είμαι για τη χαρά. Θα ήθελα να έχω περισσότερο χρόνια για τα εγγόνια αλλά πρέπει να δουλέψουμε για να ζήσουμε, δεν είμαστε πλούσιοι. Θα πω πως ζω πολύ άνετα, όταν δουλεύω. Για τόλμα όμως να μην δουλέψεις μια χρονιά! Πάλι, οικονομικά, δεν μπορώ να είμαι αχάριστος γιατί πραγματικά ανήκω σ’ αυτούς που αμείβονται καλά και δεν έχουν παράπονο» τονίζει ο Θοδωρής Αθερίδης.Αυτό που με ανησυχεί όμως είναι πως τώρα είμαι 60, σε 15 χρόνια τι θα γίνει; Μπορεί αν μην μπορώ πια, να μην αντέχω. Αν δεν μπορώ; Πως θα ζήσω με τη σύνταξη που παίρνει ένας ηθοποιός, ας πούμε; Δεν θέλω όμως να είμαι μίζερος, θέλω να μπορώ στο εγγόνι μου να πάρω ένα δώρο» πρόσθεσε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ