Θεοχάρης Ιωαννίδης για τη συνέντευξη στον Καράβα : ” Έκανε αίσθηση και μπράβο του – Είναι ένας νέος άντρας με όνειρα ” !!!

Όπως είδαμε χθες μέσω skype μίλησε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης στην εκπομπή Open Weekend και αναφέρθηκε στο Night Out που θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν αλλά και στη συνέντευξη του Καράβα . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής «Είναι δεδομένο ότι θα συνεχίσει το Night Out του χρόνου», είπε αρχικά ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

«Δεν παρακολούθησα ενεργά τι συνέβη με τον Γιώργο Καράβα. Οι άνθρωποι από την ομάδα μου είπαν τι συνέβη, ξέρεις εγώ Ελένη έχω μια αρχή. Δεν μου επιτρέπω να σχολιάζω ανθρώπους, καταστάσεις και τα υπόμενα τους. Δεν είναι αυτός ο ρόλος μου. Εγώ τον Γιώργο τον υπερεκτιμώ, φάνηκε αυτό. Χάρηκα για όσα είπε στην εκπομπή γιατί έδειξε ότι είναι ένας άνθρωπος που αισθάνεται και ξέρει ποιος είναι και τι θέλει στη ζωή.

Εκτιμώ όλους τους ανθρώπους στην τηλεόραση και κυρίως τη δουλειά τους, δεν είμαι εδώ να σχολιάσω τίποτα και κανέναν. Δεν ξέρω αν στεναχωρήθηκα αλλά σίγουρα έκανε αίσθηση ο Γιώργος και μπράβο του. Αγαπώ τον Γιώργο πολύ, χωρίς να τον ξέρω. Αγαπώ την πορεία του και αυτό που πρεσβεύει. Είναι ένας νέος άντρας με όνειρα, ένα καταπληκτικό παρουσιαστικό, καλό λέγειν και ένα φωτεινό πλάσμα» απάντησε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης για τον Γιώργο Καράβα.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ