Θέμης Γεωργαντάς : ” Θα επέστρεφα ως μέλος σε μια πρωινή ή μεσημεριανή εκπομπή ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Πάμε Δανάη και στον Αλέξη Μίχα παραχώρησε συνέντευξη ο Θέμης Γεωργαντάς ο οποίος και αναφέρθηκε στα ευτράπελα των βραβείων MAD αλλά και στα τηλεοπτικά του σχέδια . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

“Τα Μad είναι μια απίστευτη βραδιά που έχει όλες τις μεγάλες επιτυχίες. Έχουμε πολλούς καλλιτέχνες και φέτος. Θα γίνει χαμός και κάποιους που έχουμε καιρό να δούμε στη σκηνή. Θα είναι ο Γιώργος Αλκαίος. Θα κάνουν reunion οι Vegas και θα δούμε τον Κωνσταντίνο Αργυρό διαφορετικό στη σκηνή”.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Τι του έχει συμβεί σε προηγούμενες διοργανώσεις πάνω στη σκηνή; Ο Θέμης Γεωργαντάς αποκαλύπτει: “Πολλά. Πάρα πολλά. Με τον Αντώνη Ρέμο μια χρονιά θα βγαίναμε μαζί στη σκηνή με τα ίδια ρούχα. Χαθήκαμε και ξαφνικά καθίσαμε μπροστά στους Παπαροκάδες. Ήταν οι δύο Παπαροκάδες μπροστά και εμείς τα ίδια ρούχα”.

“Θυμάμαι η Πέγκυ Ζήνα έλεγε το “Νόημα” στη σκηνή με ένα πλέγμα υπερπαραγωγή που γυρνούσε. Υπήρξε τεχνικό πρόβλημα και μου ζήτησε να το πάμε πάλι” ενώ όπως είπε: “Άλλη φορά έπρεπε να αλλάξω ρούχα μέσα σε 3 λεπτά, φώναζα να βγει ο κόσμος για να αλλάξω και μου απάντησε ο Σάκης Ρουβάς, “εντάξει ηρέμησε”.

Για τα τιμητικά βραβεία: “Χαίρομαι διπλά και τριπλά που βλέπω καλλιτέχνες να βραβεύονται και να τους δίνονται τιμητικά βραβεία”.

Για το τηλεοπτικό μέλλον στο ΟΡΕΝ είπε: “Θα συνεχιστεί το “After dark” πρώτα ο Θεός. Δεν έχω υπογράψει ακόμα” ενώ σημείωσε: “Θα επέστρεφα ως μέλος σε μια πρωινή ή μεσημεριανή εκπομπή. Με μεγάλη χαρά θα έμπαινα σε μια παρέα φτάνει να περνούσα και να ένιωθα καλά και έχοντας παράλληλα και το “After dark” αν είναι αυτό εφικτό”.

Κλείνοντας, είπε: “Συζητάμε διαφορά με το OPEN. Μπορεί να με δείτε και σε κάτι άλλο. Δεν έχω να πω κάτι συγκεκριμένο ακόμα”.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ