“Θέλω στον τάφο μου να…” – Σοκαριστική αποκάλυψη από τον Θοδωρή Αθερίδη !!!

O Θοδωρής Αθερίδης παραχώρησε συνέντευξη στο Mega Kαλημέρα, η οποία προβλήθηκε σε ξεχωριστά κομμάτια με τον ηθοποιό να ξεκαθαρίζει αρχικά την παρεξήγησή του με το Μάρκο Σεφερλή (δείτε εδώ τι συνέβη).«Έγινε χαμός με τον Σεφερλή λόγω του “δεν ήταν υψηλής ποιότητας” που είπα. Βάζω κι εμένα μέσα σε αυτή την κατηγορία. Ούτε ο Μάρκος θεωρεί τον εαυτό του ταγό με την υψηλή ποιότητα. Είναι διασκεδαστής, ψυχαγωγός, όπως κι εγώ, αλλά και όπως όλοι. Απλά, κάποιοι το παραδεχόμαστε και κάποιοι άλλοι όχι», είπε αρχικά ο Θοδωρής Αθερίδης.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, που προβλήθηκε την Τετάρτη 25/1 ο Αθερίδης απάντησε με μεγάλη άνεση στην ερώτηση του δημοσιογράφου, η οποία δεν ήταν τόσο εύθυμη, αφού είχε να κάνει με τη στιγμή, που θα πεθάνει και συγκριμένα με την κηδεία του.

Η απίστευτη δήλωση του Θοδωρή Αθερίδη για την ημέρα της κηδείας του
«Στους ανθρώπους βλέπω μόνο την καλή τους την πλευρά. Τα προβλήματα είναι σε εμένα, μέσα μου. Πιστεύω ότι η θρησκεία είναι θεραπευτική μέθοδος. Για τον πνευματικό μου, θα έπρεπε να κλαίω και να οδύρομαι, όταν πέθανε αλλά το αντίθετο… χάρηκα για αυτόν, πήγε πάντα εκεί που ήθελε. Θέλω στον τάφο μου να γράφει ”ρε παιδιά ο Θοδωρής κουνιέται”», είπε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Πηγή athensmagazine.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ