«Θα ήμασταν στο Περιστέρι αγκαλιά στον Επιτάφιο»: Δύσκολες ώρες για τη Δανάη Μπάρκα, δεν μπορεί να ξεπεράσει αυτόν τον αποχωρισμό (photo)

Κάπως «βαριές» είναι οι μέρες του Πάσχα για τη Δανάη Μπάρκα, αφού η παρουσιάστρια βιώνει μια σκληρή απώλεια στη ζωή της.Πάσχα στο χωριό θα κάνει φέτος, μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις η Δανάη Μπάρκα. Η Μεγάλη Παρασκευή, ήταν μία πολύ ξεχωριστή ημέρα για εκείνη.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία κι ένα μήνυμα για τον παππού της, ο οποίος γεννήθηκε σαν χθες, Μεγάλη Παρασκευή, αλλά έφυγε από τη ζωή πριν από 9 χρόνια.

«Σαν σήμερα γεννήθηκε ο παππούς μου. Θα ήταν 89 ετών και θα ήμασταν στο Περιστέρι, αγκαλιά στον επιτάφιο. Παππού μου είσαι πάντα δίπλα μου, το ξέρω. 9 χρόνια και είναι σαν χθες», έγραψε συγκινημένη η Δανάη Μπάρκα.

Πηγή athensmagazine.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ