Θα γίνει πατέρας ο Γιώργος Αγγελόπουλος ? Έγκυος η Δήμητρα Βαμβακούση ?

Πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση, που ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, θα γίνουν γονείς.

Το ζευγάρι, που μετρά έναν χρόνο σχέσης, θα πραγματοποιήσει τον γάμο του την ερχόμενη Κυριακή 24/9. Αυτά, όμως, δεν είναι ίσως τα μόνο καλά νέα για το ζευγάρι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Μπαμ» η Δήμητρα Βαμβακούση είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

Να σημειωθεί ότι η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί ούτε από την ίδια τη Δήμητρα Βαμβακούση, ούτε από τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Το ζευγάρι θα παντρευτεί στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό. Κουμπάρος θα είναι ο Αναστάσιος Ντούγκας.

«Ευχαριστούμε για τη διακριτικότητα. Έχω κάνει κάποιες πρόβες νυφικού, όμως προτιμάμε να μιλήσουμε πιο μετά για αυτό. Γιατί τώρα η Ελλάδα επειδή πλήττεται από πάρα πολλές καταστροφές. Το μυαλό μας είναι με αυτούς τους ανθρώπους. Έχουμε λάβει τόση αγάπη από τον κόσμο που δεn γίνεται να το αγνοήσουμε», είπε στο Mega η Δήμητρα Βαμβακούση.

«Για εμάς είναι σημαντικό, από εκεί και πέρα οι λόγοι είναι δικοί μας. Όπως σας είπε και η Δήμητρα καλύτερα να μείνουμε στα επίκαιρα γεγονότα. Όταν θα έρθει η ώρα η καλή πρώτα ο Θεός, γιατί πιεζόμαστε από διάφορα, τα οποία δεν είναι και στο χέρι μας, θα ξαναμιλήσουμε», σημείωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Πηγή enikos.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ