Τέλος η Σοφία Αλιμπέρτη από τον ΑΝΤ1 ?

Ένα τέλος φαίνεται πως μπαίνει στη συνεργασία του ΑΝΤ1 με τη Σοφία Αλιμπέρτη.

Σύμφωνα με το περιοδικό “Τηλέραμα” και το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά, η αρχική συμφωνία των δύο πλευρών ήταν η εκπομπή να συνεχίσει ως το τέλος της χρονιάς, αλλά μέσα στο καλοκαίρι θα αποφασιζόταν από κοινού αν η εκπομπή θα έπαιρνε το “πράσινο φως” για όλη την ερχόμενη σεζόν.

Ωστόσο η διοίκηση του ΑΝΤ1 δεν μπορεί να δώσει ξεκάθαρη απάντηση, γι’ αυτό η Σοφία Αλιμπέρτη αποφάσισε να μη “δεσμευτεί” για τους πρώτους μήνες της νέας σεζόν.

Επιπλέον, όπως έγινε γνωστό μέσα από το “Πρωινό μας” και τον Νίκο Γεωργιάδη, όλα δείχνουν ότι η εκπομπή θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στο Open, όμως υπάρχουν κάποια θέματα σχετικά με το αν θα είναι live και πότε θα προβάλλεται.

Πηγή Yupiii.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ