Τατιάνα Στεφανίδου : ” Σκέφτομαι απόψε το βράδυ να βγάλω τον άντρα μου για ένα ποτάκι στην ταράτσα του σπιτιού μας και …” !!!

Όπως γνωρίζουμε εδώ και λίγο καιρό η Τατιάνα Στεφανίδου έχει αναλάβει το T- Live στον Αlpha . Η ίδια λοιπόν με τη χθεσινή της καλημέρα έκανε μια αναφορά στο σύζυγο της Νίκο Ευαγγελάτο λέγοντας τα εξής «Καλή σας μέρα φίλες και φίλοι. Φτάσαμε αισίως σε αυτή την υπέροχη Παρασκευή, την ηλιόλουστη που σκέφτομαι απόψε το βράδυ να βγάλω τον άντρα μου για ένα ποτάκι στην ταράτσα του σπιτιού μας και μια βολτούλα στο τετράγωνο και κάπως έτσι να το γλεντήσουμε. Καταλαβαίνουμε είσαστε πάρα πολύ πιεσμένοι, πολύ ταλαιπωρημένοι, πολύ εξοργισμένοι. Ένα υπέροχο τριήμερο δεν μπορεί να πάτε πουθενά, κάνετε κουράγιο»

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ