Τάσος Ξιαρχό: Η συνάντηση με την κοπέλα που χλεύασε για τα κιλά και τα ρούχα της – «Μόνο αγάπη» !!!

Ντόρος προκλήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με το βίντεο που ανέβασε στο Instagram ο Τάσος Ξιαρχό, στο οποίο χλεύαζε μία κοπέλα για τα κιλά της και την επιλογή να φορέσει ριγέ μπλούζα.

Οι δυο τους συναντήθηκαν και το κλίμα ήταν ιδιαίτερα καλό όπως φαίνεται από τη φωτογραφία που ανέβασε η Μέρι στο Instagram και αναδημοσίευσε στον δικό του λογαριασμό ο χορογράφος. «Μόνο αγάπη» έγραψε η κοπέλα.

Ο Τάσος Ξιαρχό, στη δική του φωτογραφία, έγραψε: «Μόνο αγάπη και στους πιο σκληρούς. Θενξ Μέρι με “Ε” “Ι”.

Η κατακραυγή στα social media είχε οδηγήσει τον Τάσο Ξιαρχό σε απόπειρα αυτοκτονίας, με κατανάλωση μεγάλης ποσότητας χαπιών και την εισαγωγή του για λίγες μέρες στο νοσοκομείο. Η Μέρι σε συνέντευξή της στην Κατερίνα καινούργιου είχε πει πόσο άσχημα είχε νιώσει με όσα ακολούθησαν της ανάρτησης του Τάσο Ξιαρχό, λέγοντα μάλιστα ότι ένιωθε τύψεις.

«Εγώ έστειλα ένα προσωπικό μήνυμα, να απολογηθεί, να το λύσουμε και να τελειώσει η υπόθεση εκεί. Με πείραξε πάρα πολύ και με πείραξε ακόμα πιο πολύ ότι ενώ βλέπουμε έναν άνθρωπο να ταλαιπωρείται πάρα πολύ, ψυχολογικά να πέφτει και δεν του δίνουμε τον χώρο του να ανασυγκροτηθεί, δεν του δίνουμε το χώρο του να ζητήσει τη βοήθεια σωστά από τους ανθρώπους που πρέπει. Δεν είναι αστείο να παίζουμε με τέτοιες ψυχολογικές καταστάσεις, δεν είναι παιχνίδι. Νιώθω τρομερές τύψεις, νιώθω πάρα πολύ άσχημα, εγώ δεν ήθελα να γίνει κάτι τέτοιο» είχε πει μεταξύ άλλων.

Πηγή : newsbeast.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ