Τάσος Τρύφωνος : Μίλησε για την περιπέτεια του με τον κορονοϊό – ” Έλεγα ότι μέσα στον οργανισμό μου γίνεται πόλεμος ”!!!

Ο παρουσιαστής του πιο αδύναμου κρίκου στο SKAI , μίλησε χθες στην εκπομπή ” ΣΚ Παρέα ” με τον Δημήτρη Καμπουράκη , τον Γιώργο Ευγενίδη και τη Λένα Φλυτζάνη . Ο Τάσος Τρύφωνος λοιπόν συνδέθηκε από το σπίτι του στη Λευκωσία και μίλησε μέσω skype με την εκπομπή για την περιπέτεια του με τον κορονοϊό . Δείτε τι είπε και στο παρακάτω βίντεο :

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ