Tάσος Ιορδανίδης για Θάλεια Ματίκα : ” Είμαστε μαζί 17 χρόνια , έτυχε να μπορούμε να είμαστε στο ίδιο δωμάτιο και να μη θέλουμε να φύγει ο άλλος ”

Καλεσμένοι στην εκπομπή ” Νωρίς νωρίς ” βρέθηκαν ο Τάσος Ιορδανίδης και η Ζωή Κρονάκη και ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη σύντροφο του Θάλεια Ματίκα . Πιο συγκεκριμένα είπε

«Το κέντρο μπορεί να είναι τα παιδιά, αλλά η κεντρομόλος δύναμη είναι οι δύο άνθρωποι που έχουν αναλάβει την ευθύνη. Άρα την κεντρομόλο δύναμη πρέπει να την φροντίζεις. Τώρα το πώς την φροντίζεις είναι τύχη, δεν νομίζω ότι υπάρχουν συνταγές. Με τη Θάλεια είμαστε μαζί 17 χρόνια. Δεν έχουμε κάνει κάτι. Δεν υπάρχουν μυστικά. Έτυχε να βρεθούμε, να μπορούμε να συνεννοούμαστε, να είμαστε ο ένας με τον άλλον, να μπορούμε να είμαστε στο ίδιο δωμάτιο και να μη θέλουμε να φύγει ο άλλος», είπε ο Τάσος Ιορδανίδης.

Και πρόσθεσε: «Η δουλειά δεν είναι συνειδητή, γίνεται. Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Εγώ τουλάχιστον, σύμφωνα με τις εμπειρίες ζωής, και στις συνεργασίες, και στις φιλίες και στις σχέσεις».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ