Τάσος Χαλκιάς σε Γιώργο Λιάγκα : ” Δεν έχω κανένα λόγο να αναφερθώ στον Μάρκο Σεφερλή ”

Στο Πρωινό βρέθηκε χθες καλεσμένος ο Τάσος Χαλκιάς και αναφέρθηκε στο Μάρκο Σεφερλή λέγοντας

«Δεν συνηθίζω να εκφέρω γνώμη για συναδέλφους. Δεν είναι ότι δεν έχω γνώμη. Και βέβαια έχω γνώμη και έχω και άποψη. Αλλά το θέμα είναι ότι διαιωνίζεται πάρα πολύ μια τέτοια κατάσταση, η οποία αποβαίνει είτε σε βάρος, είτε σε όφελος του συγκεκριμένου ανθρώπου για τον οποίο μιλάμε και στον οποίο αναφέρεσαι. Δεν έχω κανέναν λόγο να αναφερθώ, γιατί θεωρώ ότι έχει εξαντληθεί αυτό το θέμα», είπε αρχικά ο Τάσος Χαλκιάς.

Ο Τάσος Χαλκιάς είπε στη συνέχεια: «Η πολιτική ορθότητα έχει βάλει φρένο στη σάτιρα κατά ένα μεγάλο βαθμό. Δεν ενοχλεί ποτέ το τι κάνεις, ενοχλεί το ποιος είσαι και πώς το κάνεις».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ