Όπως είδαμε χθες στο The 2 night show με το Γρηγόρη Αρναούτογλου καλεσμένος βρέθηκε ο Τάκης Παπαματθαίου ο οποίος και αναφέρθηκε στο λόγο που αρνήθηκε να παίξει στους Απαράδεκτους αλλά και στα λάθη του ως πατέρας .Πιο συγκεκριμένα είπε
«Η Δήμητρα Παπαδοπούλου μου πρότεινε να παίξω στους Απαράδεκτους. Δεν δέχθηκα και τον ρόλο πήρε ο Βλάσσης Μπονάτσος. Αρνήθηκα, γιατί λίγο πριν είχα υπογράψει να παίξω με τον Γιώργο Κωνσταντίνου και, ενώ κάποιοι κάνουν κάτι τέτοιες… ντρίπλες και σπάνε τα συμβόλαια, εμένα δεν είναι του χαρακτήρα μου», παραδέχεται ο Τάκης Παπαματθαίου.
«Προσπάθησα να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερος πατέρας για τον Ιάσονα αλλά έχω κάνει κι εγώ λάθη. Όσο και να προσπαθείς, πάντα θα υπάρχει το καλύτερο. Αυτό το καλύτερο προφανώς δεν το έφτασα, ίσως δεν ήμουν ο τέλειος πατέρας», εξομολογείται σε άλλο σημείο ο ηθοποιός για τη σχέση με τον γιο του, Ιάσονα Παπαματθαίου.
Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου του ζήτησε να αφηγηθεί το ευτράπελο με το ελληνικό Δημόσιο, ο Τάκης Παπαματθαίου δεν έχασε την ευκαιρία.
«Υπήρχε πιο παλιά μία εφαρμογή – νομίζω ότι λεγόταν Άτλας – και έμπαινες εκεί για να δεις πόσα ένσημα έχεις. Μπήκα κι εγώ από περιέργεια να δω πόσα είναι, γιατί έχω δουλέψει πάρα πολλά χρόνια, και μου έλεγε ότι ανήκει σε θανόντα αυτό το μητρώο. Μετά έμαθα ότι είχε βγει ο Υπουργός Εργασίας και είχε πει ότι βρέθηκε το λάθος», περιέγραψε ο ηθοποιός.
«Τους είχα στείλει μία απάντηση που έλεγα: διορθώστε το σας παρακαλώ, γιατί θα βρικολακιάσω και θα έρθω να σας δαγκώσω», κατέληξε στην ιστορία του χαριτολογώντας ο Τάκης Παπαματθαίου.







