Σύζυγος Δημήτρη Κόκοτα : ” Η κόρη μας έχει μεγάλη ψυχική δύναμη και δεν ανησυχεί ”

Στο Πρωινό Σου σου μίλησε χθες η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα και είπε

«Η κατάσταση του Δημήτρη είναι σταθερή, δεν υπάρχει κάποια σημαντική εξέλιξη ακόμα. Εξάλλου, είναι κάτι που γνωρίζαμε εξ αρχής. Περιμένουμε τα καλύτερα, γιατί, κατά την προσωπική μου άποψη, πάντα έρχονται», ανέφερε η Κατερίνα Κόκοτα.

«Η κόρη μας έχει μεγάλη ψυχική δύναμη και δεν ανησυχεί. Μου είπε ότι είναι σίγουρη πως ο μπαμπάς της θα γίνει καλά, απλώς της λείπει πολύ, όπως και σε μένα», εξομολογήθηκε στη συνέχεια η ίδια.

«Ευχαριστώ πραγματικά όλο τον κόσμο για το ενδιαφέρον του. Ακόμη και μετά από τόσους μήνες, ο Δημήτρης Κόκοτας υπάρχει στη σκέψη όλων. Κρατάμε τα θετικά της κάθε μέρας, γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο», τόνισε κλείνοντας η Κατερίνα Κόκοτα.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ